Mit gondoltok az ilyen hívőkről?
Nem lehet pontosan behatárolni hogy melyik biblia alapú vallásban hisz, de elég alpári hívő!
# 21
Kameráról nem esett szó :D
De látom megy a félrebeszélés és a kihátrálás, mert élő adásban már nem menne annyira ha hangot kell adni az igazunknak ha beszélni kell róla nem csak írni az ökörségeket... :D
A Skypeot böngészőből is elérheted.
Egyébként kezdem érteni miért nem írt vissza.
Azt tartod bizonyítéknak, hogy a Vöröstenger alján volt egy szekérkerék, ha jól értem... neked az hihetőbb magyarázat erre, hogy egy pasas kettényitott egy tengert a botjával, majd az emberek keresztülmentek rajta, mint mondjuk az, hogy egy hajó, amin volt egy szekér viharba került, megsemmisült/kiesett belőle a szekér és vége a történetnek. Értem.
"egyébként, ezt, mint lezárás írtam, többett ezzel nem akarok foglalkozni"
Lezártad, minek írjon vissza?
"mit veszítetek akkor, ha Isten létezik? Az életeteket!"
Komoly az érvelés, kár, hogy többszáz másik istent talált már ki az emberiség a tiéteken kívül, amelyik Pokolszerű helyre küld ha nem hiszel benne. Legyen ez mondjuk 500, neked 1 az 500-hoz az esélyed, hogy ezek közül a jó istenben hiszel (illetve jóval kevesebb, ha belevonunk más faktorokat is) és nem kárhozol el, nekünk 0, de cserébe úgy éljük ki az életünket ahogy akarjuk, valahogy megfelel nekem ez a felállás.
Elmondanád hol olvastál ilyen marhaságot Maatról? Érdekelne a forrásod.
Jakab 1:26
Ha valaki istentisztelőnek látszik köztetek, de nem zabolázza meg nyelvét, sőt megcsalja a maga szívét, annak az istentisztelete hiábavaló.
Skype címe! --> AllGodsAreDying
Ingyenes még telefonra is így mikrofon se kell!
Élő adásban be tudod bizonyítani hogy a te vallásod hitles!
A többi csak duma!Így is rengeteg félrebeszélést lenyomtál már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!