Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Mit gondoltok az ilyen hívőkről?

Mit gondoltok az ilyen hívőkről?

Figyelt kérdés

Nem lehet pontosan behatárolni hogy melyik biblia alapú vallásban hisz, de elég alpári hívő!

[link]

2018. ápr. 2. 11:14
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Mikrofonomról,kamerámról szó se esett. Kezdem azt gondolni, hogy itt nem én keresem a kifogásokat, hanem te. :D Le írom az email címemet, a facebookom nem változott, ha érdekel azt is meg adom, de most egy ember kedvéért nem fogom letölteni a Skype-ot, ami ingyenes (2x kiemelted már azt, amit tudok) mert érdemtelen, ha van Facebookon bárki számára elérhető ( tehát ingyenes és nem is kell letölteni) ugyan olyan program. :D
2018. ápr. 2. 14:01
 22/32 A kérdező kommentje:

# 21

Kameráról nem esett szó :D

De látom megy a félrebeszélés és a kihátrálás, mert élő adásban már nem menne annyira ha hangot kell adni az igazunknak ha beszélni kell róla nem csak írni az ökörségeket... :D

2018. ápr. 2. 14:15
 23/32 anonim ***** válasza:
Te beteg vagy. xD Mondom, ha akar elér az email címemen, amit ide leírtam neked, hogy add át, mert személyes tapasztalatból mondom, hogy 2 éve nem vagyok képes elérni, se facebookon se másutt. :D Nyugodtan, közzé lehet tenni (ezt is leírtam), az emailemet, amit te magad mondtál, hogy tegyem közzé az elérhetőségemet. Közzétettem számára Youtube-on és Facebook-on is. Nem tudom mit kéne még megtennem, itt kis barátom te keresel kifogást nem én. :D
2018. ápr. 2. 14:19
 24/32 anonim ***** válasza:

A Skypeot böngészőből is elérheted.

Egyébként kezdem érteni miért nem írt vissza.

Azt tartod bizonyítéknak, hogy a Vöröstenger alján volt egy szekérkerék, ha jól értem... neked az hihetőbb magyarázat erre, hogy egy pasas kettényitott egy tengert a botjával, majd az emberek keresztülmentek rajta, mint mondjuk az, hogy egy hajó, amin volt egy szekér viharba került, megsemmisült/kiesett belőle a szekér és vége a történetnek. Értem.

"egyébként, ezt, mint lezárás írtam, többett ezzel nem akarok foglalkozni"

Lezártad, minek írjon vissza?

"mit veszítetek akkor, ha Isten létezik? Az életeteket!"

Komoly az érvelés, kár, hogy többszáz másik istent talált már ki az emberiség a tiéteken kívül, amelyik Pokolszerű helyre küld ha nem hiszel benne. Legyen ez mondjuk 500, neked 1 az 500-hoz az esélyed, hogy ezek közül a jó istenben hiszel (illetve jóval kevesebb, ha belevonunk más faktorokat is) és nem kárhozol el, nekünk 0, de cserébe úgy éljük ki az életünket ahogy akarjuk, valahogy megfelel nekem ez a felállás.

Elmondanád hol olvastál ilyen marhaságot Maatról? Érdekelne a forrásod.

2018. ápr. 2. 19:15
 25/32 anonim ***** válasza:
Őőőő, könyörgöm, mégcsak látni se látta, és akkor mégegyszer leírom, ezt ő nem olvasta el soha, lehetett volna annyi benne, hogy a vita kellős közepén nem lép le. :) Aztán, hogy a Skype, honnan elérhető, tudom. :D De ezt nem fogom úgy csinálni mint sokan gondolják, hogy letöltöm vagy megnyitom a skype-ot és már vitázunk is. Nem-nem. 1, adja meg a témát, amire felkészül ő és én is egyaránt. 2, Vegyük fel egymással a kapcsolatot és egyeztessünk, hogy kinek mikor van ideje a vitára. 3, Hol legyen a vita élőben (tehát értsd szemtől szemben), vagy kamerán. Ezekre egy vita eseményekor szükség van. :) Tehát, ezt könyörgöm hagyjuk, hogy mit mennyire nem vettem én komolyan vagy mit írtam, mint írtam már azt hiszem 3x, 2 éve vitáztam vele, illetve 2 éve írtam azt amit ide bemásoltam, viszont én előtte az AAA nevű zárt csoportban/fórumon én már vele vitáztam, ahhonan ő akkor lelépett amikor épp egy vita közepén jártunk, arra hivatkozva, hogy mi keresztények nem vagyunk hajlandóak vitába szállni vele. Nos, én nem így láttam akkor mikor én épp írom a választ a kérdésére, illetve a cáfolatot arra amit ő írt. A másik dolog, hogy ha én azt írtam, hogy lezártnak tartom a dolgot valóban így is volt, hiszen ez volt a vitánk tényleges vége, csak ezt ő soha nem olvasta el. Így remélem érthető. :)
2018. ápr. 2. 21:07
 26/32 anonim ***** válasza:
Maatról pedig csak annyit, hogy internetről, nem tudom már hogy honnan írtam le, beírtam a google-be, hogy Maat törvényei azt hiszem és nézgelődtem, hiteles személyektől néztem írásokat és civil tanúlmányozó emberektől. :)
2018. ápr. 2. 21:11
 27/32 anonim ***** válasza:
Még annyit, és tényleg nem írok többet addig míg valaki más nem ír, hogy az hogy ha én lezárok egy témát, az nem azt jelenti, hogy a vitának vége van részemről, nem-nem. Adott volt a téma erről volt szó, viszont mivel nekem nem volt több mondani valóm erről a részéről a vitának, így én magam részéről lezártam a beszélgetésünk ezen részét. :)
2018. ápr. 2. 21:19
 28/32 anonim ***** válasza:
Én csak azt láttam, milyen válaszokat írtak a komentekre. Nekem ennyi bőven elég, hogy ne legyek rá kíváncsi. Valódi keresztény emberek így nem beszélnek.
2018. ápr. 3. 11:00
 29/32 anonim ***** válasza:

Jakab 1:26

Ha valaki istentisztelőnek látszik köztetek, de nem zabolázza meg nyelvét, sőt megcsalja a maga szívét, annak az istentisztelete hiábavaló.

2018. ápr. 3. 11:26
 30/32 A kérdező kommentje:

Skype címe! --> AllGodsAreDying

Ingyenes még telefonra is így mikrofon se kell!

Élő adásban be tudod bizonyítani hogy a te vallásod hitles!

A többi csak duma!Így is rengeteg félrebeszélést lenyomtál már!

2018. ápr. 3. 14:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!