Isten miért nem ír emailt?
Több ezer vallás van a Földön.
Nem tudom melyik az igazi.
Mivel ő mindentudó, arra gondoltam, hogy akkor tud olvasni a gondolataimban.
Arra gondoltam, írjon emailt, amiben leírja melyik az igazi.
Mai napig nem jött semmi.
Ez azt jelenti, hogy nincs Isten?
Hogy itt ki a szánalmas, arról lehetne vitát indítani, de nem érdemes - mindenki tudja.
Ha még csak nem is viccnek szántad (gyengének, de mégis viccnek),
akkor pedig nagyon komoly a mentális probléma nálad.
Tessék, akkor most eszerint küldöm a "megoldást":
"Több ezer vallás van a Földön.
Nem tudom melyik az igazi. "
- A szülők / nevelők felelőssége: a hitéleten elindítani, a szent liturgiába beavatni a gyermeket. Ez sajnos az utóbbi két generációban sérült- köszönhetően a vallásellenes szörnyű kommunista ideológiának. Az már megbukott - de a hatása . a sebe, amelyet okozott- sokszor már nem gyógyítható. De meg kell próbálni gyógyítani. Ez kísérlem meg - sűrű lepontozások közepette- a gyakorin.
Ha a nevelők elmulasztották megnyitni a szellemi út lehetőségét, olyan nehézségek elé állították a gyermeküket, amelyet sokan nem tudnak legyőzni. Olyan mintha a Himalájára küldenék nyári ruhában.
Meg kell ismerkedni a vallásokkal, és megérezni melyikben találod az igazságot.
- és megtérni.
"Mivel ő mindentudó, arra gondoltam, hogy akkor tud olvasni a gondolataimban."
- Mindentudó, mindenható - de nem a csicskásod.
"Arra gondoltam, írjon emailt"
- Mivel Isten - az Abszolútum - a Lét.
nem gyakorizik, és nem ír neked szerelmeslevelet. Te viszont írhatsz neki.
"amiben leírja melyik az igazi"
- Ezen a félmondaton látszik az értelmi színvonalad - légyszíves dolgozz rajta, hogy értelmesebb legyél. Ha "leírná", így nézne ki: ÉN VAGYOK
"Mai napig nem jött semmi."
- Nem baj, nem tudod lepontozni, megvetni, leröhögni, lezárni, 'na akkor ezzel is megvónánk' megvan, és lehet rohanni az egyéb földi vágyaid beteljesítésért.
Nyitott marad és keresned kell az Igazságot=Istent - ha keresel találsz.
Ha Istent keresed, már van hited és reményed, hogy haladsz Felé - azt a szellemi utat találod meg, amitől megfosztottak a nevelőid.
"Ez azt jelenti, hogy nincs Isten?"
-Nem nem, hanem a fentieket jelenti.
*
Leírtam, próbáld meg megérteni. Ügyes légy, viszlát.
Spam mappában nézted már?
De most, hogy belenéztem....
"Peace be with you the faithful
Beloved In Christ .
I bring peace and love to you from God and our lord Jesus Christ.It is by the grace of God that I received Christ,Having known the truth,I
had no choice than to do what is lawful and right in the sight of God for eternal life and in the sight of man for witness of Gods mercy and
glory upon my life.
I know this proposal will definitely come to you as a huge surprise, but I implore you to take your time to go through it carefully as the decision you make will go a long way to determine my future. I am Mrs. Saara Usman an ageing widow of 57 years old suffering from long time illness breast Cancer and Cancer of the lungs.
I was a muslim but decided to convert to Christainity after i saw the truth in it. May the name of our Lord Jesus Christ be praised.
I have some funds which I inherited from my late husband Mr.dawid usman, the sum of USD $2 Million and I needed a very honest and God fearing person who can receive this funds for Charity works.
Please if you would be able to use the funds for the Charity works please kindly let me know immediately. Please kindly respond quickly for further details if you can handle this task.
Regards, Mrs. Saara Usman."
Jessszus! Kőgazdag leszek!
Drága Kérdező!
Nekem nagyon tetszik a kérdésed! :) Cuki.
Isten még az e-mail előtt írt Neked! De persze elektronikusan is elérhető! Ráadásul a te saját anyanyelveden! Nincs szüksége arra, hogy e-mailt írjon neked, mert az már régen készen áll!
De ha nagyon szeretnéd, akkor küldd el neki az e-mailcímed e-mailben és kérd meg, hogy írjon neked vissza. Ugye, ez butaság? No, ezért írják, hogy butaság a kérdésed.
Az egyik alapvető probléma a kérdésedben levő hozzáállással, hogy Istennek mi emberek nem szabhatunk szabályokat. Isten nem táncol úgy, ahogy mi, hisztis emberek fütyülünk. Szivecske! Ő nem függ a te véleményedtől. Látja a gondolataidat. Egy időben az összeset - amit valaha gondoltál, és azokat, amikről még te sem tudsz, mert nem gondoltad. Ha a gondolatolvasási képességére hagyatkozol, akkor felhívom a figyelmed arra, hogy lehet, később úgy fogod gondolni, hogy milyen butaságot kértél bizonyítékként - és megkaptad, és óriási szenzáció lett belőle, meg cirkusz, mert senki nem hitte el, hogy tényleg Isten írt neked e-mailt. Ugyan hogyan lehetne bebizonyítani, hogy Isten hozta létre azt az e-mailcímet, amiről az e-mailt kaptad? Ezt én is meg tudnám csinálni. Egy kis hekkerkedés és tudom az e-mailcímed anélkül, hogy te megadtad volna. DE! És itt jön, amit Isten nem tesz - megijednél, hogy valaki bizalmas információdhoz fért hozzá, hiszen az e-mailcím nem nyilvános. Ez egy igen nagy erkölcsi dilemma lenne, nem gondolod?
És ebből levonni azt a következtetést, hogy Isten van vagy nincs?
Rengeteg logikai baki van ebben, drága! Persze, hogy ízekre szedik a gondolkodó emberek!
De kérdező, ha megadod aaz email címed én szívesen írok!
Majdnem az összes válaszoló hülyeséget írt. Mivan, a pokolban akartok égni?
By: Isten
Szokásos mese habbal :)
Ha látja, hogy közelednék felé, akkor kutya kötelessége lenne segíteni.
Ezt az email elküldésével el tudná érni.
De nem tette meg, szal nem létezik vagy csak szimplán leszarja az egészet.
Szerintem az előbbi.
"Rengeteg logikai baki van ebben, drága! Persze, hogy ízekre szedik a gondolkodó emberek!"
Sirok :D
Az, hogy mindenféle baromságot összehordtál, semmit nem jelent.
Az a kedvencem, hogy hozzáfér az email címemhez és akkor az milyen már :D
Apám, ekkora gyökérséget kitalálni :D
És akkor gondolkodó emberekről beszél :D
"akkor kutya kötelessége lenne segíteni."
Persze, hisz a te kutyád.
Ilyen a világképed, nem baj, leszarjuk.
De, létezek és nem szarom le, kértem h add meg az email címed.
Hát jó, te akartad! A pokolban fogsz égni az idők végezetéig.
Azzal még visszavonhatod a sorsod ha elmondasz 10.000 Miatyánkot és megbánod bűneidet (sértegettél)
A Biblia , más szavakkal Isten Szava tartalmaz minden információt amire szükségünk van az üdvösséghez ! Ergo nincs szükség további e-mailezgetésekre.
Se te és senki más e-mailt nem fog kapni JHVH részéről, és erősen kétlem hogy a te hitetlenséged vagy inkább istentagadásod oka ez lenne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!