Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Isten miért nem tudatja az...

Isten miért nem tudatja az ateistákkal, hogy létezik?

Figyelt kérdés
2018. febr. 1. 19:47
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 Tardigrada ***** válasza:
77%

"Kinek bukó? Nekem nem. Nincs kényszerem, hogy meggyőzzek másokat mindenáron."

Pedig az eddigi válaszaid alapján itt te nagyon is kényszeresen próbálod bemutatni mindenkinek, hogy te mennyire ismered az igazságot, mennyi bizonyítékod van, és aki mást merészel gondolni bármiről is, mint te, akkor ő a hülye. Miközben mindezeket alá semmi nem támasztotta.

Az alapján amit eddig itt mutattál, ez eddig neked és az általad képviselt hitrendszernek bukó.

2018. febr. 2. 18:45
 32/62 anonim ***** válasza:
48%
Isten tiszteletben tartja az embernek azt a jogát, hogy ne higgyen.
2018. febr. 2. 19:06
 33/62 anonim ***** válasza:
44%
Csodák ma is vannak. De nem hiszel nekik, mivel egyrészt nem ott vannak, ahol te, és meg kellene látogatnod; másrészt, ha saját szemeddel látnád, akkor csalásra gyanakodnál. Jogodban áll nem hinni.
2018. febr. 2. 19:08
 34/62 anonim ***** válasza:
73%
Mutass EGY csodát 33-as. :)
2018. febr. 2. 19:48
 35/62 anonim ***** válasza:
28%

1. Megpróbáltál kibújni ("valószínűleg" + "van valami"), ez nem tisztességes.

2. A 2. kérdésemre nem válaszoltál. Pedig lényeges.

3. Az utolsó mondatod meg egy szégyen. Te NEM tudhatod, max. feltételezheted, én pedig TUDOM az okát, és az NEM a kifogáskeresés.

Megjegyzem (nem csak neked szól), a lepontozás nem érv. Az "okos ateistáktól" többet várnék. ;)

2018. febr. 2. 20:11
 36/62 anonim ***** válasza:
16%

"Pedig az eddigi válaszaid alapján itt te nagyon is kényszeresen próbálod bemutatni mindenkinek, hogy te mennyire ismered az igazságot"

Tényleg, mennyire erőszakoskodom most is, hogy térjetek meg:)

"és aki mást merészel gondolni bármiről is, mint te, akkor ő a hülye"

Akkor még egyszer: engem nem zavar, ha nem hisztek Istenben. Ha te ezt hülyézésnek veszed, az a te dolgod:)

"Az alapján amit eddig itt mutattál, ez eddig neked és az általad képviselt hitrendszernek bukó."

Tehát kijelenthetjük, hogy te rajtam keresztül véglegesen megbuktattad a kereszténységet és nekem is annyi?:))))

2018. febr. 2. 23:28
 37/62 anonim ***** válasza:
13%
És akkor érvek helyett marad a személyeskedés?
2018. febr. 2. 23:39
 38/62 Alex Fly ***** válasza:
24%

Miért nem tudatja?

Tudatta. Lejött közénkb itt élt, csodákat tett, tanított, meghalt, feltámadt, stb. -és mindezt jobban dokumentálva, mint az egész ókori történelemben bármit.

És? A közvetlen szemtanuk közül sem hitt mindenki.

Miben lenne ma más a helyzet? Ha valahol feltámad egy halott, az mennyiben befolyásolná az embereket? A tények szerint nem igazán. Akinek nem elég annyib amennyit megismerhet, az akkor se hinneb ha személyesen az Atya jönne el hozzá...

2018. febr. 2. 23:39
 39/62 Tardigrada ***** válasza:
76%

Én nem cáfoltam semmit. Te hiteltelenítetted el saját magad és a hited amit annyira bereklámoztál.

Egy kis logikus gondolkodást produkálj már, legyél szíves!

2018. febr. 2. 23:42
 40/62 Tardigrada ***** válasza:
85%

"És akkor érvek helyett marad a személyeskedés?"

Ezt pedig úgy mondanám, hogy érv egy darab nem tellett tőled, így marad az hogy az alaptalan állításaidra reagálunk. Mivel más nincs, ugye.

2018. febr. 2. 23:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!