Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Itt gyakorin a nagy keresztény...

Itt gyakorin a nagy keresztények miért pontozzák le az ateistákat? Úgy tudtam, nem szabad ítélkezniük :D

Figyelt kérdés

2018. jan. 31. 15:02
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
33%

Sajnos,a keresztények nevében nem nyilatkozhatok,mert senki sem bízott meg ezzel.

Én,rendszerint attól függően pontozok,hogy egy hozzászólás értékes,vagy nem,s nem figyelem,hogy az kereszténytől,vagy istentelentől származik.(Keresztény is írhat értéktelent,és istentelen is értékest.)

Tudom,sok írdogáló képtelen,vagy lusta értelmezni azt ami le van írva,és megnézi a %-ot,és aszerint pontoz.

Megvetem az ilyen viselkedést.

2018. jan. 31. 17:38
 12/33 anonim ***** válasza:
29%

Én úgy tudom, hogy mindig is a vallás (egyház, hívők stb.) támadta a hitetleneket és nem pedig fordítva..

Nem tudom, hogy ismeritek e Alexandriai Hüpatia, vagy Giordano Bruno történetét, de szerintem ez pont jó példa rá, hogy mit is csinál valójában a vallás.

Tehát amikor a hívők lepontozzák az ateista válaszait, azt kirekesztésből teszik, mert nem tartoznak bele az ő csapatukba. Automatikusan elutasítják.

De az ateista nyilván azért pontozza le, mert a hívő válasza nem igaz.

A lényeg az, hogy a hívők akarják ráerőltetni a hitetlenekre a világnézetüket, de szegény ateista ezt nem tudja elhinni és tagadja.

2018. jan. 31. 17:57
 13/33 anonim ***** válasza:
54%

Sajnos sok ateista hülyének, hiszékenynek, satöbbi tekinti a keresztényeket, akik egy képzelt barátban és egy mesekönyvben hisznek. Ezeket a keresztények lepontozzák, mert bántja őket.

Kedves kérdező, hinni Istenben kell. Itt van egy kis olvasnivaló arról, hogy mi a korrekt eljárás:

[link]

[link]

2018. jan. 31. 18:20
 14/33 anonim ***** válasza:
79%
#12: Sajnos rosszul tudod, az ateisták is támadták a keresztényeket, ahányszor csak módjuk volt rá.
2018. jan. 31. 18:27
 15/33 anonim ***** válasza:
39%

Na pont az ilyeneket szoktam lepontozni (noha nem is vagyok keresztény)

Mert a válasz nem csak nem hasznos, de egyenesen félrevezető és direkt hazugság.

"mindig is a vallás (egyház, hívők stb.) támadta a hitetleneket és nem pedig fordítva"

Szokásos félrevezetés. Elég csak megemlítani a kommunizmus nevű ateista eszmét, mely hívők tízmillióit gyilkoltatta meg vagy kényszerítette hitének elhagyására.

Meg ebből a válaszból is sugárzik az a kőkemény makacs ateista tévhit miszerint van a „vallások hívei vs ateisták”, ami mint mondtam egy hatalmas kamu, mivel több száz ATEISTA VALLÁS létezik, a több százmillió ateista hívőjével együtt.

Ajánlom neked meg a hozzád hasonló ateistának, hogy a feltűnési viszketegségben szenvedő okoskodó kopasz jútúberek helyett inkább a történelem és tudományos könyveket tanulmányozzátok.

2018. jan. 31. 18:31
 16/33 anonim ***** válasza:
38%

Szerintetek hülye vagy okos ember van több?

Hát egyértelmű, hogy a butuskákból sokkal több van.

Mit is jelent ez valójában?

Az ateistákat jobban lepontozzák, mint a hívőket ugye.

Következmény:

Hívő=hülye ateista=okos

Na hajrá hívők lehet lepontozni!!

2018. jan. 31. 18:55
 17/33 anonim ***** válasza:
43%

Kinek van kedve egy kis hívő vs. ateista vitához?

Ez olyan, mint a szex... sose lehet megunni.

2018. jan. 31. 19:03
 18/33 anonim ***** válasza:
50%
Ateista vagyok, pontokat akarok!
2018. jan. 31. 19:13
 19/33 anonim ***** válasza:
78%

Na, szóval már válaszokat sem szabad értékelnünk, mert az ateisták szerint ez ítélkezés.

Tényleg vicces. :)

2018. jan. 31. 19:44
 20/33 anonim ***** válasza:
78%

Gyerekek, ne már, az oviban vagyunk?

Engem is gyakran lepontoznak, mégse hisztizek miatta.

2018. jan. 31. 21:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!