Itt gyakorin a nagy keresztények miért pontozzák le az ateistákat? Úgy tudtam, nem szabad ítélkezniük :D
Azért, mert hülyének nézik az ateistákat közben meg ők a legnagyobb barmok, sík hülyék vagytok hívők.
Halljátok ti nagyokos hívők, ti egy teher vagytok a világ számára miért nem veszitek már észre magatokat, hogy mekkora taplók vagytok.
Együgyűek vagytok, nem tudtok semmit, csak azt a kis meséskönyvet amit bibliának hívtok.
Tudatlanul állítjátok a sok értelmetlen semmit.
Üres a fejetek, nem látjátok át a dolgokat és elhisztek mindent amit hallottatok a hittanórán.
Minden rosszat kívánok nektek és maradjatok szépen csendben a sarokban.
Hívők!
Ti egyáltalán tudjátok értelmezni a kérdést?
Hallottam egyszer, hogy jobban tájékozottabbak az ateisták vallásos kérdésekben is, mint a hívők..
Mit szóltok ti ehhez kedves hívők?
#4, pont az ilyem válaszokat szoktam lepontozni. Az olyan válaszokat, amik kötekedőek, felesleges vitát szítanak és nem a kérdésre adnak választ. De ez nem azt jelenti, hogy ítélkezek felette, egyszeűen csak erre valók a piros kezecskék nem? Ettől nem ítélem el, vagy nem utálom az illetőt.
Köszi #4, hogy szemléltedded, sokat segített, hogy meg tudjam fogalmazni a válaszom. 😊😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!