Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Mit gondoltok nincs vallási...

Mit gondoltok nincs vallási zűrzavar a világunkban?

Figyelt kérdés

Nézzétek meg hány egyház van:

[link]

Ha a vallás egzakt dolog lenne akkor nem lenne csak 1! Nem?

2018. jan. 1. 21:23
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
36%

"Számoltam, olvasd el a 3. hozzászólást."

Elolvastam, de ez csak statisztikai adat! Semmi több! Nem is ez a lényeg. Tehát: mégegyszer feltenném a kérdést? A 120 milliárd forintból, hogy lett 51,1 milliárd? Komolyan érdekel a váltószám és a mögötte levő tudás, mert ezt fel kell használni.

2018. jan. 3. 21:25
 32/36 anonim ***** válasza:
53%

"Felőlem aztán olyan téveszmék gyötörhetnek, amilyet csak szeretnél. A butaságnál nincs határ." Annyira okosnak hiszed magad XD de nem én hiszek egy képzeletbeli barátban

Amúgy ne magyarázz és okoskodó ha látom hogy az emberek a pap kezébe nyomják a pénzt

[link]

Ezt nézzétek meg tanulságos

2018. jan. 3. 21:33
 33/36 anonim ***** válasza:

"Elolvastam, de ez csak statisztikai adat! Semmi több! Nem is ez a lényeg. Tehát: mégegyszer feltenném a kérdést? A 120 milliárd forintból, hogy lett 51,1 milliárd? Komolyan érdekel a váltószám és a mögötte levő tudás, mert ezt fel kell használni."

Nehezen tudom felfogni, ha valaki ennyire értetlen, de megpróbálom elmagyarázni úgy (szép lassan írva), hogy te is megértsd.

Napi 140 millió forint éves szinten 51,1 milliárd.

Sok diplomás barátunk (állítása szerint) kiszámolta, hogy ez 120 ezer millió (19. hsz.). Én pedig írtam erre egy szarkasztikus mondatot, némi iróniával megfűszerezve.

Mivel láthatóan nem érted az iróniát, felhívtam a figyelmedet, hogy olvasd el egy szótárban. Nem tudom, hogy ez sikerült-e azóta.

2018. jan. 3. 21:39
 34/36 anonim ***** válasza:
Rendben! Nem érdekel a terelés! A 120 milliárd forint, hogy lett 51,1 milliárd? Ugye a 120 ezer millió=a 120 milliárdal,vagy nem? Számításaid alapján nem egyenlő!
2018. jan. 3. 21:58
 35/36 A kérdező kommentje:
Az biztos, hogy kóros, abnormális, hogy ennyi egyház van!
2018. jan. 5. 20:26
 36/36 anonim ***** válasza:
Igen egyet értek aki hinni akar és imádkozni és el akar menni templomba úgy is elmegy (és otthon is lehet) de nem kell minden faluba 2
2018. jan. 5. 20:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!