A rockot és a rapet egyesek miért tartják sátánista zenéknek?
#20 vagyok. Még hozzá tenném, hogy én hívő vagyok. És hívőként mondom azt, amit mondtam.
Még a Sympathy for the devil-re visszatérve, az a dal az ördög szemszögéből írja le a háborút. Azt mondja: "I stuck around St. Petersburg
When I saw it was a time for a change
Killed the Czar and his ministers
Anastasia screamed in vain
I rode a tank, held a general's rank
When the Blitzkrieg raged and the bodies stank"
-Én szerintem ez csak a háború naturalisztikus ábrázolása. Nem sátánizmus.
Kakasmanó!
Nem figyeltél!
Az extázis,a jó,és rossz befolyás előtt is kitárja az elmét.
(A karizmatikus közösségek egyik eszköze az extázis elérésére a zene.Ugyancsak megfigyelhető a rock koncerteken a közönség egy részének extázis állapota,ami rendszerint nem cseng le egészen,a koncert utáni autóvezetéskor sem.)
23.Hsz!
Butaságot írtál!
A keresztények nem tanítják az elfojtást!
Aki keresztény,az Krisztus szeretetével éli életét,ami teljes szabadságot ad.Szeretetből döntünk a jó mellett,és ösztöneinket is a szeretet megélésére használjuk.
"Az extázis,a jó,és rossz befolyás előtt is kitárja az elmét.
(A karizmatikus közösségek egyik eszköze az extázis elérésére a zene.Ugyancsak megfigyelhető a rock koncerteken a közönség egy részének extázis állapota,ami rendszerint nem cseng le egészen,a koncert utáni autóvezetéskor sem.)"
Tehát az extázis a rock koncerteken is és a karizmatikus keresztény közösségeknél is megjelenik a zene által,ám a rock a negatív szöveg-és érzelemvilágával(eszmeiségével) általában negatív irányba befolyásolja az egyéneket,míg a a gyülekezeti zene eszmeisége pozitív irányba?
Erre gondoltál?
25.Hsz!
Nem feltétlen.
Nem tudok sok különbséget megállapítani a földön rángatózva fetrengő hitgyülis,és a koncerten önmagából kivetkőzött őrjöngő közt,bár hitgyülisek ritkán törnek-zúznak szeánszaik után.
Én sem tudok különbséget tenni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!