Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ti hogyan zavarjátok el a...

Ti hogyan zavarjátok el a jehovákat?

Figyelt kérdés

Az elmúlt hónapokban többször is csöngettek, én mindig udvariasan elküldtem őket, de ők csak erőszakoskodnak... Ma délelőtt is jöttek, én meg finom hörgős death metalt hallgattam, és mikor az ablakból megláttam, hogy ők azok, akkor felvettem a zenét jó hangosra, meg kikiabáltam nekik, hogy "Sátán nevében takarodjatok". :D Nagyon szemét dolog volt? Mást is zaklatnak, vagy csak engem?

Bocsánat, ha a kérdés sértő valakinek, de unom már, hogy folyton le akarják nyomni a torkomon ezt a bibliának nevezett mesekönyvet...

2017. dec. 3. 19:44
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
16%
Amennyiben azt szeretnéd, hogy Jehova Tanúi ne zavarjanak többet, kérd meg őket arra, hogy vegyék elő a területkártyát és a hátoldalára írják fel a neved és a címed és azt, hogy a későbiekben Jehova Tanúi ne zavarjanak. Minden gyülekezethez tartozik egy terület, amelyen fel kell keresniük az embereket. Ez a terület felvan osztva sok kis területre. A mikor valaki a gyülekezetből kimegy egy területre prédikálni, akkor arra a területre csak ő járhat míg fel nem keresnek mindenkit. Amikor bejárták az adott területet, akkor a területkártyát leadják és a későbiek folyamán ha más kapja azt a vterületet, megkapja a területkártyát. Ahogy az elején leirtam, hogy kérd meg a tanúkat arra hogy tüntesenek fel a területkártya hátoldalán, hogy ne zavarjanak, akkor bárki aki azon a területen prédikál a területkártya hátoldalán látni fogja, hogy te kérted, hogy ne zavarjanak. És ha így jársz el az othonodban nem fognak többé zavarni Jehova Tanúi. Ez előirás, csak akkor keresnek fel az othonodban, ha ezt te kezdeményezed. Ezt a lehetőséget csak Jehova Tanúi tudják, hát tisztelettudóan kérjétekmeg őket arra amit leírtam és nem lesz gond.
2017. dec. 14. 17:33
 22/22 anonim ***** válasza:
Mi egyszerűen nem szoktuk kinyitni az ajtót (vagyis most már a kaput, mert kertesbe költöztünk), egy idő után megunják és elmennek.
2017. dec. 19. 21:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!