Ti hogyan zavarjátok el a jehovákat?
Az elmúlt hónapokban többször is csöngettek, én mindig udvariasan elküldtem őket, de ők csak erőszakoskodnak... Ma délelőtt is jöttek, én meg finom hörgős death metalt hallgattam, és mikor az ablakból megláttam, hogy ők azok, akkor felvettem a zenét jó hangosra, meg kikiabáltam nekik, hogy "Sátán nevében takarodjatok". :D Nagyon szemét dolog volt? Mást is zaklatnak, vagy csak engem?
Bocsánat, ha a kérdés sértő valakinek, de unom már, hogy folyton le akarják nyomni a torkomon ezt a bibliának nevezett mesekönyvet...
Változó, hogy hogyan reagálnak.
Ez a sátános dolog nem biztos, hogy a legjobb. Ezzel lehet, hogy csak még inkább feltüzeled, hogy megtérítsen.
Én kilátok, hogy ki csönget és ha látom, hogy jehovisták (lerí róluk, mindig ketten vannak, a nő mindig szoknyában és van náluk mindenféle kiadvány), akkor ki sem nyitom az ajtót. Ha meg nem tudom ezt kivédeni, mert utcán vagyok, akkor megmondom, hogy római katolikus vagyok. Erre vagy békén hagynak, vagy még inkább rám szállnak, hogy "megmentsenek a parázna Babilontól", de utcán nem állok meg és könnyebb lerázni.
Én sosem zavartam még el egyetlen Tanut sem.
Amikor nem értem rá társalogni velük,megmondtam nekik,és elmentek.
Mindig kérek tőlük információs anyagot ,mert azoknak legjobb helye van nálam.
Eddig hozzám egyszer jött oda egy, nem is régen nov 22-én. Először nem értettem, hogy mi van, de mindjárt kifejtem, a lényeg, hogy mikor kiderült megmondtam, hogy köszi, nem érdekel a vallás.
A lényeg, hogy egyik lány ismerősömmel üldögéltünk egy kisvárosban a padon. Jön oda egy énekelgető ürge, németül énekelt. Ahogy jött felénk, gondoltam turista, mert abban a városban mindig sok van, és biztos valamit meg akar kérdezni, hogy merre van.
Erre félig németül, félig magyarul azzal nyit, hogy van-e internetem. Mondom a városi wifit fogjuk igen, biztos azt akar ő is, erre valahogy elmagyarázza, hogy otthon van-e, nem igazán értettem, de mondtam hogy van. Erre elővett valami újságot, hogy ott van rajta a qr kód és azon lehet nézni sok mindent, meg nekiállta nyomni a szöveget róla, aztán akkor néztem, hogy milyen újság, a címére már nem emlékszem, de ott volt a címlapon a jehova szó is, akkor esett le. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!