Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ti hogyan zavarjátok el a...

Ti hogyan zavarjátok el a jehovákat?

Figyelt kérdés

Az elmúlt hónapokban többször is csöngettek, én mindig udvariasan elküldtem őket, de ők csak erőszakoskodnak... Ma délelőtt is jöttek, én meg finom hörgős death metalt hallgattam, és mikor az ablakból megláttam, hogy ők azok, akkor felvettem a zenét jó hangosra, meg kikiabáltam nekik, hogy "Sátán nevében takarodjatok". :D Nagyon szemét dolog volt? Mást is zaklatnak, vagy csak engem?

Bocsánat, ha a kérdés sértő valakinek, de unom már, hogy folyton le akarják nyomni a torkomon ezt a bibliának nevezett mesekönyvet...

2017. dec. 3. 19:44
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
68%
Teljesen korrekt voltál, én is hasonlóan oldottam meg. Miután már ötödjére jöttek vasárnap délben, közöltem velük, hogy a térítés előtt tekintsék meg a középkori fegyvergyűjteményemet, különösen a hóhérbárdokat + nézzük át együtt a death-metál CD gyűjteményemet is, ha már vendégeskednek. Ha ez így oké, akkor térülök megfele ezerrel. Nem vállalták be, és soha többet nem jöttek.
2017. dec. 3. 19:52
 2/22 anonim válasza:
66%
Én is így csinálnám, beraknám mondjuk a Puritanical Euphoric Misanthropia-t, megmondom, hogy sajnos nem tudok segíteni, mivel a sátán szolgája vagyok és tuti eltakarodnak.
2017. dec. 3. 19:53
 3/22 anonim válasza:
70%
Én általában nem nyitok nekik ajtót.De volt olyan is hogy a csukott ajtó előtt énekeltek nekem.Mondom nekik hogy köszönöm nem hiszek jehovában de még lökik a szar dumát.Egyszer volt olyan hogy a kezükbe nyomtam a szemetet hogy léci vigyétek le és bebasztam előttük az ajtót végül az ajtóm elé kiborították a szemetet.Akkor lettem ideges amikor felveszem a kaputelefont és beleénekeltek egy 10 percre rá már csöngettek akkor voltam nagyon ideges hogy elküldtem őket a halálfaszára hogy engem hagyjanak békén hiába mondtam kedvesen stb ezek csak azt értik meg amikor már az ember kiabál velük nekem így sikerült őket elüldözni.
2017. dec. 3. 20:00
 4/22 anonim ***** válasza:
87%
Úgy látszik, ők sem egyformák. Hozzánk is jöttek, de normálisak voltak. Már olyan értelemben, hogy mikor megmondtam, hogy nincs értelme jönniük, mert nem fogok velük "leülni beszélgetni", próbálkozzanak máshol, elfogadták. Legalábbis, azóta sem jöttek, pedig ez már jópár éve volt.
2017. dec. 3. 20:03
 5/22 Metionin ***** válasza:
72%

Egy párat már ismerek látásból, de sajnos csak egyetlen egy volt olyan szinten, hogy normális hangnemben megmondtam neki hogy ne jöjjön mert nem érdekel a dolog, és felfogta. A többi csak mondja, csak mondja, erőszakos, be akar jönni, tukmál, majd a végén amikor látja hogy nem megy semmire, fenyegetőzik is hogy elkárhozok meg ilyesmi.

Namármost ha meglátom őket az utcán, én is hajlamos vagyok kihangosítani a Dimmu Borgirt és szelíden válaszolni, hogy hogyne ha önnek is van néhány perce elmerülni mi urunk, a Sátán tanításaiban. Ilyenkor általában feladják.

2017. dec. 3. 20:56
 6/22 A kérdező kommentje:
Nálam a Motionless In White valamelyik zenéje szólt, már nem tudom melyik. Próbálkoztam már én is azzal, hogy nem nyitok nekik ajtót, de képesek -20 fokban is ott állni fél óráig. Múltkor megmutattam nekik a nyakamban a fordított keresztet, akkor nekem is károgtak, hogy "majdazistenmegbüntet", meg állandóan valami német csávóról akarnának magyarázni, akinek megváltoztatta az életét a jehovizmus. Egyszer még régen beszélgettem velük hosszabban, és hiába mondtam el nekik, hogy én a nagy bumm elméletben hiszek, csak erőltették, hogy azt is isten csinálta... Sokszor ijesztőek, annyira fanatikusak. Az átlagember meg engem tart betegnek, mikor azt mondom, hogy a LaVey-i sátánizmus nézeteivel szimpatizálok... Hát, nem tudom, én legalább nem akarom, hogy mindenki abban higgyen :D
2017. dec. 3. 21:18
 7/22 anonim ***** válasza:
0%

Nyugodj le. Addig fognak üldözni, amig le nem nyugszol. Ráadásul ezek a Jehova tanúi ilyen iránybe tereltek, ezeket mondtad:

"Sátán nevében takarodjatok"

Nem csak a Jehova tanúi, minden ami íránt rosszat táplálsz, zavar az mindenhonnan ömlik feléd. Ha a bu zik, akkor ez a homok mindehol ...munkatársaid..tévéből.

Ha ép leakarsz szokni a cigiről pont akkor szok rá pistike, aki megkínál. Pont olyan film lesz a tévében ahol mindenki cigizik. Pont harminc ember lesz a buszmegállóban és mindegyik szájában lóg.

Ez ilyen világ.

2017. dec. 3. 22:38
 8/22 anonim ***** válasza:
60%
Nekem szerencsére csak egyszer kellett velük közölni, hogy köszönöm, de nem érdekel a portékájuk, megköszönték az őszinteségemet, és azóta nem kerestek.
2017. dec. 4. 11:26
 9/22 Mansour ***** válasza:
73%

Általában elég annyi, hogy kösz nem, katolikus vagyok. Ha még erősködik, hogy beszélgessünk el a Bibliáról, akkor azt mondom, hogy én nem, de a papunk, Laci atya szívesen elbeszélgetne veletek, össze tudnám hozni...

Sátánnal ijesztgetni azért nem olyan jó, mert valószínűleg csak felpöccinted vele, és majd még jobban küzdeni akar a gonosz ellen. Lehet, hogy téged békén hagy, de a többieket annál hevesebben ostromolja majd...

2017. dec. 4. 13:04
 10/22 anonim ***** válasza:
77%

Nálam pár napja jártak itt, de mondtam hogy nem vagyok hívő. Erre közölték, hogy nem kell annak lennem, hogy megtudjam, hogy léteznek angyalok.

Mondtam, hogy tudom, hogy nem léteznek, de megyek be mert rohadt hideg van.

Hát még ott tartottak volna az udvaron egy szál pólóban 0 fokban, hogy az angyalokról dumáljanak.. Pofátlan banda. Nem hiszem, hogy Isten szemében attól lesznek nagyobbak, hogy másokat zaklatnak.

2017. dec. 4. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!