Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Hogy tudnám levakarni magamról...

Hogy tudnám levakarni magamról a Jehovákat?

Figyelt kérdés
amióta elköltöztünk Jehova tanúi folyton jönnek és jönnek. mondhatom nekik hogy szálljanak le rólam vagy hogy nem hiszek istenben de jönnek mit tegyek?

2015. ápr. 26. 17:12
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Mondd azt, hogy vegyenek le a területkártyájukról.
2015. ápr. 26. 17:17
 2/26 anonim válasza:
94%

Egy barátomnál hasonló probléma volt, a leglehetetlenebb időpontokban zaklatták a sehova tanúi szinte hetente.

Az illetőről tudni kell, hogy brácsaművész, és szinte a komolyzene az élete...

...tehát amikor a következő látogatáskor a csirkepucolástól véres késsel, Necrophobic-pólóban nyitott ajtót, miközben a háttérben "bömbölt" valami trash/death metal. A "kedves" sehova tanúinak arca megfizethetetlen volt a "mit tetszik?" c. kérdésre. Azóta valami kifürkészhetetlen ok miatt nem zaklatják...

2015. ápr. 26. 17:32
 3/26 anonim ***** válasza:
LOL! :DDDDD
2015. ápr. 26. 17:35
 4/26 anonim ***** válasza:

Mindig ugyanazok jönnek?

Írd ki a csengőre (azért udvariasan) hogy nem vagy rájuk kíváncsi.

2015. ápr. 26. 17:51
 5/26 anonim ***** válasza:
84%
Nyiss ajtót a kezedben egy feszülettel... 😊
2015. ápr. 26. 17:58
 6/26 anonim ***** válasza:
78%
... vagy egy körbe zárt ötágú vérvörös csillaggal. 😊
2015. ápr. 26. 19:12
 7/26 anonim ***** válasza:

második hozzászólás hatalmas :D

szerintem egyszerűen mond meg, hogy nem, nem kell parasztnak lenni, amint meglátod, hogy ők azok, mond, hogy kössz nem, nincs időd, nem érdekel, az esetek többségében ki lehet egyezni, hogy néha valami szóróanyagot a postaládádba dobjanak, szerintem nem nagy gond még egy ilyet kidobni a sok egyéb mellett

2015. ápr. 26. 19:20
 8/26 A kérdező kommentje:

2!

lehet megfogadom a tanácsod! :D

2015. ápr. 26. 21:16
 9/26 anonim ***** válasza:
53%

Nekem haverom várta már őket feketébe öltözve, vámpírfogakkal és vörös kontaktlencsével nyitott ajtót, amikben volt egy-egy függőleges fekete csík, mint a macskáknak. :D

Úgy iszkoltak a jehovák, mint a nyulak. Amikor mesélte, majdnem meghaltam a nevetéstől. :D

2015. ápr. 26. 21:48
 10/26 anonim ***** válasza:
50%
amúgy vigyázzatok mert egyes jehova tanúi ezt úgy reagálják le, hogy "baromi jól nézel ki, csípem az ilyen vámpíros cuccokat" :D
2015. ápr. 26. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!