Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Hogy tudnám levakarni magamról...

Hogy tudnám levakarni magamról a Jehovákat?

Figyelt kérdés
amióta elköltöztünk Jehova tanúi folyton jönnek és jönnek. mondhatom nekik hogy szálljanak le rólam vagy hogy nem hiszek istenben de jönnek mit tegyek?

2015. ápr. 26. 17:12
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy azok az agyhalottak így reagálnának.
2015. ápr. 26. 23:02
 12/26 anonim ***** válasza:
tapasztalat, hogy sokan közülük a "furcsa" dolgokra, teljesen nyitottan reagálnak
2015. ápr. 27. 00:12
 13/26 anonim ***** válasza:

Nekem olyan ismerősöm volt, aki dübörgő zenét hallgatott és mivel a csaja is jelen volt, éppen javában szeretkeztek.

Nagy nehezen észrevették, hogy valaki nagyon nyomja a csengőt.

A szomszéd volt, de a srác kiment meztelenül, álló farokkal és udvariasan megkérdezte a látogatót, hogy - mit parancsol? -

A szomszéd elhebegte, hogy hangos a zene, mire a srác kulturáltan elnézést kért és azóta nem kopog a szomszéd, akkor sem, ha kissé vadabbul nyomatja.

Megteheted ugyanezt, kíváncsi lennék az eredményre...

2015. ápr. 27. 01:22
 14/26 anonim ***** válasza:
19%

szia

Sajnálattal olvasom az irásodat, a válaszokon már rég nem vagyok meglepődve.

Nos Mi is emberek vagyunk és emberi módon lehet velünk beszélgetni.

Tudod kedves Kérdező, nekünk házankénti szolgálat is az imádatunk része. Mint másnak a rendszeres templomba járás,

Vannak akiknek az Isten imádatának bemutatott áldozat kimerül abban, hogy hetente vagy havonta, esetleg évente egyszer elmegy egy templomba, és ott imádkozik egyet és ennyi

Nekünk az emberekkel való beszélgetés is hozzátartozik az imádathoz, mivel Jézus ezt a feladatot kijelölte a keresztények számára, akik hozzá hasonlóan élnek,

Ahogy az egyik hozzá szóló emberi módon leirta, kérd meg hogy a Terület kártyára irják fel a cimet, nevet, hogy oda ne csöngessenek be

Tisztelettel egy Tanú

2015. ápr. 27. 08:47
 15/26 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok tanú, de szerintem elég megkérni őket, hogy ne jöjjenek. Ezt kulturáltan is lehet csinálni.

Igazából nincs velük különösebb baj azt leszámítva, hogy térítenek, meg a többi keresztény vallást a Sátántól eredeztetik. Többségük normális ember.

2015. ápr. 27. 13:03
 16/26 anonim ***** válasza:
Normális emberek megmondják hogy sem most sem máskor nem érdekli őket, elnézést, de engem ne keressenek fel többé. És meg van oldva.
2015. ápr. 27. 18:33
 17/26 anonim ***** válasza:
Van a fenét. Az lehet, hogy abból a bandából már nem jönnek, de mások meg igen, én már vagy ötször lekoptattam őket.
2015. ápr. 27. 19:11
 18/26 anonim ***** válasza:
testvéreim! innestől kezdve nem mondhatjátok, hogy nem mentek. a bűnötök saját fejeteken van, mert nem halgattátok meg őket! :-)
2015. ápr. 27. 21:17
 19/26 anonim ***** válasza:
Ha nem tudod, mit hagysz ki, az max vétek, nem?
2015. ápr. 28. 22:50
 20/26 anonim ***** válasza:

Még véteknek sem nevezhető a TE szempontodból.

Amit nem tudsz, az nem fáj.

2015. ápr. 28. 23:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!