Ateisták! Miért tesztek fel folyamatosan ugyanazokat a kérdéseket?
Látod kérdező, ezért nem akartam ide írni.
50-es
Hát ha te így látod, akkor oké... nekem mindegy
Minden jót
"Látod kérdező, ezért nem akartam ide írni."
Ha nem akarsz neki válaszolni, hagyd figyelmen kívül és meg van oldva. :)
Kedves kérdező, nem értem mi bajod van az ateisták kérdéseivel, szerintem ez csak neked tűnik kekeckedésnek.
Egy ateista hogy fogadja el a hitet?
Meg nem értem miről beszélsz, mert ez a valláskritika kategória, akkor minek szálljanak le a témáról?
Bocs, de nem értelek.
"Bocs, de nem értelek."
Elmagyarázom:
Pl. egy nap jön egy kérdés, hogy hogy lehet valaki olyan bunkó, hogy a 6000 éves Földben hisz. Jó. Sértegetést most hagyjuk. Kapnak választ a kérdésre, hogy ezért hisznek abban, meg azért. Persze hülyének nézik az illetőt. De ok.
De az a gáz, hogy másnap megint megkérdezik. Aztán egy hét múlva megint.
Leírom megint: Nem az a problémám, hogy az ateisták nem hisznek, hanem az, hogy alkalomadtán belekötnek abba, aki valamilyen módon hisz. És ezt az alkalmat maguk teremtik a kérdéseikkel.
Kedves kérdező!
Még most sem igazán értelek, én ateista vagyok és nem áll szándékomban téged cseszegetni.
De ez a valláskritika kategória mondtam, itt ez megy.
Most hogy érted azt, hogy beléd kötnek?
Te mondasz valamit és ő lehet tudja, hogy tök hülyeség az egész.
És ezért fog hülyének nézni.
"én ateista vagyok és nem áll szándékomban téged cseszegetni."
Akinek nem inge...
Egyesek meg szeretik a másikat cseszegetni, hiába valláskritika, ebből nem jön automatikusan a sértegetés. És itt nem feltétlenül rólam van szó.
"Te mondasz valamit és ő lehet tudja, hogy tök hülyeség az egész.
És ezért fog hülyének nézni."
Tudja, hogy hülyeség? Én is tudom, hogy a lapos föld hülyeség, de nem állok le felesleges szóváltásba bonyolódni egy laposföld hívővel. De le se állok hülyézni. Az ő dolga, valamiért csak azt hiszi, én úgyse tudom meggyőzni. Ha nem veszi a fáradságot, hogy tájékozódjon, az ő baja.
Kinek mi az igaz. De valódi igazság csak egy van.
Kedves kérdező!
Ha valódi igazság csak egy van, akkor meg mi a baj?
Ha tudod, hogy neked van igazad, akkor nem kell foglalkozni a másik véleményével.
Az a baj szerintem, hogy sértődékeny vagy egy kicsit, de ne foglalkozz az ilyen emberek, akik cseszegetnek.
Én ateista vagyok ugye, gondolom akkor a véleményünk teljesen más mindenről.
Amúgy nem nézlek hülyének, de nem is érdekel az elméleted, akik meg kekeckednek azokkal nem kell foglalkozni.
Kedves kérdező!
Akkor az az igazság, hogy rosszul tetted fel a kérdést.
Kekeckedők!Miért tesztek fel folyamatosan ugyanazokat a kérdéseket?
Kedves kekeckedők!......
Így kellett volna nem?
Nem minden kekeckedő kekeckedik, és aki kekeckedik nem mindig kekeckedő.
Tudja az magáról, akinek szól a kérdés.
(Meg így a kérdést is valószínűleg törölték volna)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!