Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ateisták! Miért tesztek fel...

Ateisták! Miért tesztek fel folyamatosan ugyanazokat a kérdéseket?

Figyelt kérdés
Kedves ateisták! De komolyan, miért? Csupán kekeckedésből? Van, hogy egymásutáni napokon is jönnek ugyanazok a kérdések. Miért nem bírtok leszállni ezekről a témákról? Miért nem bírjátok elfogadni a másik ember hitét? Miért?
2017. szept. 19. 18:07
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 A kérdező kommentje:

"Ez egy komolyabb téma, mint egy potenciális terhesség? Hát oké... "

Remélem ez vicc akart lenni. Olyan kérdésekre céloztam, amikről lerí, hogy a kérdező csak idiótának tettetve magát trollkodik.

"ez ilyen, így működik, itt is, máhol is."

Elég szomorú.

2017. szept. 20. 12:53
 22/64 Mojjo ***** válasza:
100%
@21: Oké, nem értettem a célzást, de így már világos.
2017. szept. 20. 13:05
 23/64 A kérdező kommentje:
Ennek örülök. :)
2017. szept. 20. 13:09
 24/64 anonim ***** válasza:
Mert nem tudják használni a keresést és különben is kötözködési kényszerük van.
2017. szept. 20. 14:20
 25/64 anonim ***** válasza:
5%

Kedves kérdező nem is olyan bíztos hogy ateisták teszik fel a kérdéseket.

Itt nemm ateista vs kereszténye-röl van szó, hanem evolucionista vs kreacionista-rol van szó.

Az evolucionisták védelmezik foggal körömmel a vallásukat ami a tudomány álruhájában van öltözve ami lehet keresztény meg ateista eggyütt.

Ami a leg szembetünőbb mikor kiíródik a kérdés a kérdező nem még szólal meg egyszer se, helyette vannak ugyanazok, egy páran akik ahogy megjelenik egy nem közzülük való koment, habzó szájjal nyomatják a vallásukat vélt megerőssítő "kőkemény" bizonyitékukat- evel erősitik a hitüket mivel homokváron alapszik és bármikor összedől!

A kérdező mikor nem szol hozzá na az mind ilyen fajta kérdés utánna lehet járni:))

2017. szept. 20. 16:11
 26/64 A kérdező kommentje:

*Genezis*

Na igen, mondasz valamit.

Azok a kérdések meg, amelyeknél nem szól hozzá a kérdező, meg kimondottan zavaróak. Van, hogy a vitaáradat meghaladja a 100 hozzászólást, de a kérdezőnek nyoma sincs. Mintha nem is érdekelné a kérdés. Tipikus provokáció.

2017. szept. 20. 16:38
 27/64 Mojjo ***** válasza:
80%

@26: Ugyanazt tudom mondani, mint az előbb. Én elsősorban a Szórakozás/Zene témakörben vagyok aktív, különösen a hangszeres és komolyzenei, iletve zenetanulós kérdéseknél. Mondjuk 10 "milyen gitárt/zongorát/hegedűtakármit vegyek", vagy "mivel kezdjem a gyakorlást", vagy "hogyan működnek a skálák" stb stb kérdésből kb 8-ra soha nem érkezik még egy "köszi b.meg" válasz sem, akkor sem, ha tövig körmöli az ujját az ember, hogy segíthessen a kérdezőnek. De egyébként ugyanígy nem divat hozzászólni csomó más kérdésnéz. Ennek SINCS köze az ateizmushoz, sem semmi máshoz, ennek az alapvető emberi bunkósághoz van köze.

Többek között a ti hittársaitok is szoktak ilyesmit csinálni. Pl ami most hirtelen eszembe jut:

https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-ke..

Ezt speciel How Arrow tette fel, jól ismeritek, gondolom. Nekem gyanús egyébként, hogy ő egyben *Genezis* is, ami különösen széppé tenné a 25-ös hozzászólást :)

De szokott lenni n+1 ilyen. Olyan is, amikor épp valakinek a házi feladatában segítünk saját szabadidőnkből - és simán nem válaszol rá semmit. És tényleg, minden témakörben.

2017. szept. 20. 16:53
 28/64 Mojjo ***** válasza:
86%

@25: Egyébként, *Genezis*, az a helyzet, hogy a különösen provokatív megszólalások idebiggyesztése kevéssé teszi hitelessé a sirámot, miszerint milyen gonoszan provokatív a másik fél. Egyrészt. Másrészt nem piszkálódásból (tényleg nem), de a helyesírásoddal kezdnetnél valamit, mert ez már az a szint, hogy konkrétan és nem is kicsit zavar az olvasásban. Most csak úgy kiváncsiságból nekiestem, és 29 (!) helyesírási hibát vétettél ebben a nyúlfarknyi szövegben, köztük rendkívül rondákat is. ("bíztos", "leg szembetünőbb", "közzülük" stb stb...)

Az a baj, hogy egy olyan kommunikációs csatornán, ahol írásban kell kommunikálni, ez nem szerencsés, és hidd el, minősít. Anélkül is, hogy a tartalmi részbe belemennénk, ami csak súlyosbítja azt, ami amúgy is. Legalább ezt próbáld kigyomlálni, a másik valószínűleg úgyis esélytelen.

2017. szept. 20. 17:00
 29/64 A kérdező kommentje:

Mojjo

Kérdés és kérdés között is van különbség.

Pl. egy ilyen "mivel kezdjem a gyakorlást" kérdés, ha a témakörben 10-ből 8 kérdésre jön válasz, nem számít annyira provokatívnak, mintha a valláskritika témakörben, ahol vegyük kb. 80 átlaghozzászólást kérdéseknél, feltennél egy evolúció kontra teremtés kérdést bárminemű hozzászólás nélkül. Meg azért a téma és adja magát.

Egyébként én is gyakran válaszolok a szórakozás témakörben, de esetek 75-80%-ában azért jön egy köszönöm. Úgy tűnik más emberekbe futunk bele. :)

Ettől függetlenül tényleg pofátlanság ez a hanyagság, főleg, ha valaki sok időt és energiát fektet a kérdés megválaszolásába.

(Honnan tudod, ki tette fel azt a kérdést?)

2017. szept. 20. 17:08
 30/64 Mojjo ***** válasza:

@29: Oké, elfogadom, meggyőztél :)

(A vívmányból. Ez How Arrow vesszőparipája. Ha kétséged van, írj rá privában ott a kérdezőre, de ne hagyatkozz a nickre, ami a válasznál megjelenik, mert van neki több is, hanem kérdezz rá, hogy ő How Arrow-e. Szerintem van annyira tisztességes, hogy bevallja.)

2017. szept. 20. 17:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!