Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ateisták! Miért tesztek fel...

Ateisták! Miért tesztek fel folyamatosan ugyanazokat a kérdéseket?

Figyelt kérdés
Kedves ateisták! De komolyan, miért? Csupán kekeckedésből? Van, hogy egymásutáni napokon is jönnek ugyanazok a kérdések. Miért nem bírtok leszállni ezekről a témákról? Miért nem bírjátok elfogadni a másik ember hitét? Miért?
2017. szept. 19. 18:07
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:

Kedves Mojjo nem kell neked gyanus legyen semmi. Én vagyok a régebbi How Arrow. Én raktam fel azt a kérdést a fiam gépéröl.

Érdekeltek a válaszok,és nem azért teszi széppé a 25 hszt a megitélésed miatt hanem azért mert a munkámbol adódóan nem vagyok és nem tudok jelen lenni. A helyes irásomhom kritikájához anyit tennék hozzá hogy nem vagyok se magyar állampolgár se magyar anyanyelvü. Csak úgy megtanultam hallásbol.

De azt sokan tudják itt mikor a helyesiráshoz folyamodik valaki az mit jelent.

Az idők folyama megtanitott az emberi sunyiságot és tekervényes ravaszságot észrevenni és valahogy ezért nem vagyok hakjlando a valo életben se mázolni se nyalizni. Meg szeretem mondani a dolgokat ugy ahogy van. Hamar lángra kapok de ez olyan hamar el is fogy.

Az itteni provokáló kérdéseket pedig olyan egyszerü meglátni és már már sajnálni valok is.

A provokáló kérdések mindig az előbbi komentekböl szoktak származni ahol valamilyen vallásos érzés megsérült.

Ritka az a kérdező amelyik hirtelen valahonnan csak idetoppan vagy idetéved.

Ugyan az a csapat van itt ugy a valláskategoriában mint a valláskritikában, ki gyakran ki sűrün.

2017. szept. 20. 17:55
 32/64 Mojjo ***** válasza:

@31: Ez esetben elnézésedet kérem, és tekintsd semmisnek, amit a helyesírásodról mondtam. Sőt, kifejezetten jó nyelvérzéked lehet, ha csak így megtanultál magyarul. :)

Ettől függetlenül igen vicces, hogy ráhúzod a vizeslepedőt azokra, akik nem szólnak hozzá a saját kérdésükre adott válaszokhoz, miközben te is azt teszed. Bármilyen okból teszed is azt. Tudod, másnak is lehetnek pont ugyanilyen indokai arra, hogy hanyagolja a saját maga által indított topicot. Úgyhogy vagy nem ekézel másokat emiatt, vagy nem csinálod ugyanazt te is, mert ez így ebben a formában nagyon ciki, és nagyon gáz rád nézve.

2017. szept. 20. 18:03
 33/64 anonim ***** válasza:

Semmi gond Mojjo. Én nem harakszok senkire se az ateistákra se az evosokra, sőt az olyanokkal szeretek beszélgetni,ami sokkal jobb szemtöl szembe, egész más és még mókásabb.

"Úgyhogy vagy nem ekézel másokat emiatt, vagy nem csinálod ugyanazt te is, mert ez így ebben a formában nagyon ciki, és nagyon gáz rád nézve."

Egyetlen egy kérdésnél történt meg ugy hogy nem lehettem jelen de ez nem azt jelenti hogy a sorozatba 100 meg 100 provokatív kérdésnél ugyan ez az ok.

El kell olvasni az előbbi topikokat és látható az ujjab kérdés és kérdés stílus.

2017. szept. 20. 18:17
 34/64 Mojjo ***** válasza:
@33: Örülök, hogy nem haragszol rájuk. Néha egészen az jön le - legalábbis nekem - az írásaidból, hogy bizony haragszol. Vagy legalábbis lenézed őket. Örülök, hogy nincs így. Viszont attól függetlenül, hogy valójában mit gondolsz, hidd el, provokatívan és sértően szólalsz meg sokszor, és ez a megközelítés, hozzáállás garantáltan nem vezet sehova, sőt. Pedig valójában az egész vita mögött csak annyiról van szó, hogy az emberek sokfélék, és a világ dolgait máshogy látják, máshogy értékelik, más következtetéseket vonnak le belőle. Önmagában ettől senki nem lesz sem gonosz, sem buta, sem semmilyen. Így szép a világ.
2017. szept. 20. 18:26
 35/64 A kérdező kommentje:

Igaz nem régóta vagyok itt, de én még *Genezis*-től nem láttam provokatív vagy sértő hozzászólást, néhány ateistától annál inkább...

Persze emberek vagyunk, előfordul, hogy felmegy a pumpa, de tartósan bántó stílusban fellépni a másik nézete ellen nem kelt jó benyomást.

A folyamatos provokációk meg erre épülnek, nem fogadják el a másik hitét és jön a személyeskedés.

2017. szept. 20. 18:50
 36/64 Mojjo ***** válasza:
Kérdező, kapásból ebben a topicban is a #25 pl egyértelműen provokatív hozzászólás volt. De amúgy igazad van, emberek vagyunk.
2017. szept. 20. 18:54
 37/64 anonim ***** válasza:
56%

Azért Mojjo Neked is van min finomítani, még mielőtt teljesen rászállnál Genezisre... Magadra ugyanazokat vonatkoztathatod, sőt... Kicsit irritál, hogy független bíróként és ma született bárányként tetszelegsz most ebben a topikban...

Szoktál személyeskedni, csúsztatni, provokálni, kamu érvekkel dobálózni, stb ...

Én pl. az elején teljesen tisztességesen vitáztam, mikor regisztráltam, de az evós színvonal nagyon alacsony volt, jóformán ostoba tudománytalan érveket és nagy adag személyeskedést tartalmazott. Hát ezért nem válaszolok már én sem normálisan. Nincs értelme ...

2017. szept. 21. 13:06
 38/64 A kérdező kommentje:

Kedves privát üzenet küldője!

Véleményedet vállald fel nyilvánosan és beszélgetünk.

2017. szept. 21. 13:08
 39/64 anonim ***** válasza:

Nyilvánosan?

Én nem mással akarok vitatkozni, hanem a te kérdésedre válaszoltam.

2017. szept. 21. 13:17
 40/64 Mojjo ***** válasza:
57%

@37: Belátom, előfordul, hogy személyeskedem, vagy provokálok. Nem szép dolog, nem vagyok büszke rá, és utólag általában ég is az arcom miatta. De tagadhatatlan, elő szokott fordulni. De törekszem arra, hogy minél kevesebbet forduljon elő, és igyekszem normálisan hozzáállni embertársaimhoz. Van még hová fejlődni, az biztos, de az akarat is megvan a fejlődésre.

Azt viszont maximálisan visszautasítom, hogy kamu érvekkel szoktam dobálózni. Ha bármit is kamu érvnek érzékeltél, biztosíthatlak, nem volt az.

2017. szept. 21. 13:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!