Honnan tudhatjuk, hogy valaki igaz, vagy hamis próféta?
Van valami egzakt módszer körülhatárolni akár az igaz,akár a hamis próféta jellemzőit,vagy csupán szubjektív vélemény elegendő,a meghatározásra?
Esetleg,valami nagy tekintélyű személy,szervezet véleménye a mérvadó?
"Ha ezek igazak akkor E.White asszony félrevezető mesemondó volt."
Nem hinném, hogy szándékosan tette volna, de maradjunk meg a 100%-os páli teológiánál. Nem kell más magyarázat:)
Nincs egzakt módszer. Mennyire illik bele a Bibliából megismerhető Istenképbe amit mond üzenetként.
Illetve érdekes hogy megfigyelhető, hogy a Biblia szerint sok ember akit Isten küldött valamilyen csodával is bizonyította, hogy nem csak valami hétköznapi flúgos.
10.Hsz!
Ezt az idézetet honnan szedted,talán alkoholgőzös elmédből?
"Nem fog üdvözülni, aki nem lesz vegán"
"Ezt az idézetet honnan szedted,talán alkoholgőzös elmédből?
"Nem fog üdvözülni, aki nem lesz vegán""
Finoman testvér!
Adventista voltam, ráadásul felnőtt szombatiskolai oktató, olvastam elég White-ot. Ha a gyüliben megkérdezed, akkor meg fogják mondani, melyik művében írta White.
És ha elkezded olvasni Pált, rá fogsz jönni a teológiai tévedésekre
11.Hsz!
Idézetet kértem,s ne saját elmédből fakadó rágalmakat,mint ez is!
"A vizsgálazi ítélet is teljesen ellene megy a Bibliának, ahogyan az is, hogy az üdvösség feltétele még változni fog. Isten pecsétje a szombat, a vasárnaptörvénnyel életbe lép, és nem üdvözül, aki nem tart szombatot."
imakommandós!
Ezek nem EG Whitetól,hanem 10,01.Hsz-tól származó rágalmak.
"Idézetet kértem,s ne saját elmédből fakadó rágalmakat,mint ez is!
"A vizsgálazi ítélet is teljesen ellene megy a Bibliának, ahogyan az is, hogy az üdvösség feltétele még változni fog. Isten pecsétje a szombat, a vasárnaptörvénnyel életbe lép, és nem üdvözül, aki nem tart szombatot.""
Kérlek. A rágalmazás és a hazugság is bűn. Vegyél részt több szombatiskolán és tanulni fogod ezeket. Adventistaként furcsa, hogy nem hallottál ezekről, de az is gyanús, hogy agresszív vagy. Mintha lepleznél, tagadnál valamit.
Ha az igazságot keresed, akkor az utánanézés a legjobb dolog amit tehetsz, nem a tagadás és a sértegetés. vagy te nem vagy keresztény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!