Az emberi butaság teteje, netovábbja?
semmiben sem különb a keresztényseég az iszlámnál, sőt...
egyébként a múlt század 50.-es éveiig a vidéki magyarországon is "kötelező" volt a csadorviselet, csak nagykendőnek és fejkendőnek nevezték..
az iszlám egy agresszív erőszakos fanatikus vallás.
Ha pl egy muszlim keresztény hitre akar áttérni, megöli a családja. A nő takarja el magát, mert a férfi nem tud ellenállni kísértésnek, de ha meglátnak egy normális öltözködésű turistát, csepegtetik rá a nyálukat. Az iszlám a férfiak vallása, semmibe nem veszi a nőket. A prfétájuk több nővel hentergett, sőt a későbbi feleségét megkívánta mikor az 9 éves volt, mert felfújta a szoknyáját a szél..., 8. évemet taposom meló miatt iszlám országban...tudom miről beszélek, és azt is tudom, hogy mint a vérarkasok, most bevadul majd a sok muszlim a kommentemre, hogy mien tudatlan barom vagyok. Kérdező teljesen igazad van és pont
De sajnos tényleg ostobaságokat beszélsz...
Amit nem értettél, azt meg kellet volna kérdezned, hogy miért van így! Nem ezt tetted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!