Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi legyen így velem, olyan butaság?
Figyelt kérdés
Van egy elég konkrét elképzelésem, hogy milyen pasival szeretnék járni, szóval milyen lenne az Igazi (néhány külső, de többségében belső tulajdonságok). De konkrétan olyannal még sose találkoztam, aki minden szempontból 'tökéletes' lett volna nekem. Gondoltam hülyeség, ha egy ideálhoz ragaszkodik, ezért próbáltam randizni srácokkal, akik úgy amúgy szimpatikusak voltak, de mindig volt valami hiány érzetem, ami miatt nem tudtam rájuk mégse úgy tekinteni:( Akkor örökké egyedül maradok?:(2011. okt. 13. 22:05
2/5 anonim válasza:
Nézd meg A csúf igazság című filmet. ;)
3/5 anonim válasza:
Görcsösen ragadszkodsz az alképzelésedhez akkor soha nem fogsz társra lelni.
Minden embernek vannak hibái, legyen az külső vagy belső.
Komoly kapcsolatot szeretnél létesíteni akkor ezeket a hibákat el kell fogadnod a férfi részéről. De ez fordítva is igaz, a te hibáidat is el kell fogadnia.
Nem létezik tökéletes férfi, de nő sem. Így alkotott meg a természet. Gondolom a tízes eveidben jársz még. Majd 10 év múlva, vagy egy kicsivel előbb már másképpen látod a dolgokat ezzel kapcsolatban. Ráfogsz jönni a lényegre.
4/5 anonim válasza:
ha fiatal vagy később talán kinövöd. hány éves vagy?
5/5 A kérdező kommentje:
20 leszek, szóval annyira fiatal nem vagyok. Az a baj, hogy vannak alapelképzeléseim, pl. legyen egyetemista, hamár én is az vagyok, max 2 évvel legyen nálam idősebb, legyen magas, legyen vicces, hűséges, tudjunk jókat beszélgetni, stb. És ha valamelyik ilyen alapdolog hiányzik, már nem tudom vele annyira jól érezni magamat, bármennyire is tetszik/tetszett az elején, valahogy érzem, hogy úgyse lehetne hosszú távú, mert h nem az igazi. És tudom, hogy ez butaság, mert most nem azon múlik a szerelem, hogy mondjuk valaki végzett-e egyetemet v sem. De aztán valahogy mégis... az ilyen "berögződéseken" hogy lehetne változtatni?
2011. okt. 15. 11:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!