Miért legyek pont keresztény?
Mert nagyon jó érzés megtapasztalni Jézus szetetetét.
De ezt tényleg neked kell megtapasztalni, hiába mondunk mi érveket. :)
Minek akarsz egy vérengző gyűlölködő vallás követője lenni?
Olvass utána, keresztesháborúk, inkvizíció stb címszó alatt
Mert a Biblia Istene egyedül Létező, Elő Isten.
Ennek viszont magadnak kell utánna járnod! És tényleg saját érveidnek kell lenni, mert ha más győz meg akkor az nem hit hanem hiszékenység.
A legjobb, ha maga Isten győz meg (gondolom az nem kérdés, hogy létező, csak az, melyik).
Ehhez kutatnod kell a szent írásokat.
Itt tudom javasolni (ha már valahol el kell kezdeni), hogy az első a Biblia legyen. Sok türelemmel, és imával, Istenre hangolódva.
Majd jöhet a többi.
Sok áldást neked!
#3, az a középkorban volt. Ezzel az erővel a Buddhizmust is beállíthatjuk vérengző, gyűlölködő vallásnak, ugyanis a 17. sz-ban a japán buddhisták kegyetlenül megkínozták és megölték az ottani keresztényeket.
A kereszténység elítéli a vérengzést és a gyűlölködést, Krisztus a szeretetet hirdeti.
Még annyi.
NEM ISTEN TEHET arról milyenek voltak, vagy most milyenek az emberek.
"Ne öntsd ki a fürdővízzel a gyereket is!"
A Francia forradalom idején a Bibliát égették a tudatlanok. Mintha a Biblia tehetne arról, hogy a benne lévő tanítást rosszra használják az emberek.
Jézus bemutatta, hogyan lehet önzetlen, másokért élő az ember. Során követik is. Akkor nem lehetetlen.
"A kereszténység elítéli a vérengzést és a gyűlölködést, Krisztus a szeretetet hirdeti."
Buddha is.
"Jézus bemutatta, hogyan lehet önzetlen, másokért élő az ember."
Buddha is.
"Góg és Magóg fia vagyok én, "
Ne foglalkozz irodalommal Vice.
Speciel éppen a Bibliában szerepel valahol Mózes könyvében Mágog a szkítákkal kapcsolatban mint ősapa, de lehet, hogy Flaviusnál és Ady ezt a szkíta ősi vérséget akarja magának és nekünk is bizonyítani a Kárpátok említésével és a siralmas múltunkra is célozva ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!