Egy személy, aki nem vallásos családból származik, de protestáns körökben mozog, majd a hinduizmust tanulmányozza, miért térhet vajon vissza a keresztény, azon belül is pont a római katolikus vallásra?
Azt tudom, hogy nem templomi esküvő, keresztszülői felkérés, stb. miatt.
Viszont nem mondja el.
Csak annyit, hogy belső meggyőződésből katolizál, és úgy érzi, hogy ez az ő útja, miután évekig tanulmányozta a protestáns irányzatot, majd a keleti vallásokat is (eléggé elmélyülten tette, évekig).
Csak az eddigiek alapján, lehet, hogy 3 év múlva meg az iszlámra tér át...
Az ilyen nem tűnik komolytalannak?
Nem értem, mi itt a gond? Hogy komolytalan? Legalább több utat is megismert, mielőtt ráállt az igazira. Szerintem így éppen hogy jobb döntést képes hozni.
Ha 3 év múlva meg az iszlámra tér át? Biztos vannak, akik szeretnek ki-be lépegetni egyik vallásból a másikba... de én azt mondom, legyen az ő dolga. Ahogy az is, hogy miért lett most katolikus. Belső meggyőződésből, ez nem elég?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!