Kreacionisták és ID-sek, a gyűrűfajok léte nem elég hiteles bizonyíték a fajképződésre?
"Ezek szerint elfogadod hogy új fajok alakulhatnak ki, sőt, új nemzetségek is, de új családok már nem?"
Nem válaszolok, mivel:
1. Az elmúlt 3 hétben 27x vitattuk meg ezt a témát
2. Már most összejött az egész anyázós brigád
3. Hazugságokat állítotok, vagy a memóriátok csak rövidtávú és elfelejtitek, amiről vitatkoztunk 3-4 hét után. Ehhez javaslom a visszaolvasást
4. Mielőtt ti mondjátok meg, mit tartanak a kreácionisták, olvasgassatok tőlük
Minden jót
"#4 barátom biztos láttad
A #1,#3,#5,#6,#7 bebizonyította hogy a gyűrűfajok elég hiteles bizonyíték a fajképződésre."
Hagyd őket, unatkoznak a hétvégén. És szegényes életükben ez a fénypont, ha velünk vitatkozhatnak
Szóval most idejöttél hogy bizonyítsd, mennyire nem telik tőled válaszra? Még a kreacionisták között is igazi gyöngyszem lehetsz, ennyi ésszel :D
" #11
Szóval most idejöttél hogy bizonyítsd, mennyire nem telik tőled válaszra? Még a kreacionisták között is igazi gyöngyszem lehetsz, ennyi ésszel :D"
Most erre válaszoljak valami hasonlót? Nem teszem, ennél okosabbnak tartom magam.
Kérdezhetek inkább?
1. Mi késztet arra, hogy ismeretlen emberekkel így beszélj? Szerinted ez mit bizonyít?
2. Pontosan tudod, hogy az elmúlt pár hétben rengetegszer megvitattuk ezeket, mindenki kifejtette az álláspontját. Legutolsó két vita kb. tegnap zárult, egyikben 90 hozzászólás is volt. Miért szeretnéd itt most megint lefolytatni, amit tegnap abbahagytunk?
Kérhetek ezekre egyszer egy kulturált és őszinte választ?
" Éppenséggel sose válaszoltál nekem olyan kérdésre, hogy elfogadod-e a fajkeletkezést és új nemzetségek létrejöttét, szóval alaptalan és értelmetlen mellébeszélés volt a válaszod. Ennek tükrében érdemelted ki a válaszom stílusát, mert ez tényleg szánalmas ahogy mindenbe bele kell kötnöd, de mégsem adsz értelmes választ, hanem folyamatosan csak mellébeszélsz."
Most magadról adtál leírást.
Nos: szellemi fogyatékossággal kevert pszichés betegekkel nem kívánok beszélgetni. Innentől téged ignorállak a GYAK-on, ne vedd rossz néven. Volt, akivel tudtam vitázni, veled lehetetlen.
Minden jót kívánok.
"Nem válaszolok, mivel:"
Akkor válaszolj nekem!
Olvasgattam már kreacionista irkálmányokat (vagyis olvastattak velem), de egyikben sem láttam olyat hogy bármelyikük is elfogadta volna hogy bármilyen új faj is létrejöhetne, te vagy az egyetlen akitől valaha ezt hallottam.
Tehát jogosnak tűnik a kérdés, akkor ezek szerint a nemek és fajok létrejöttét azt elfogadod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!