Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Mit tehetek ha rossz gondolata...

Mit tehetek ha rossz gondolataim vannak egy vallás követőiről, de tudom, hogy ezek veszélyes gondolatok?

Figyelt kérdés

Úgy értve, hogy egy ideje olyan képzeteim vannak, hogy az izraeli vallás követői szándékosan eltiporták az életemet. (szeretném ha a kérdés nem tűnne antiszemitizmusnak) viszont tisztában vagyok vele, hogy ezek a gondolatok, csak még jobban megroppantanák az életemet. Főleg ha elkezdem ezeket hangoztatni.

Korábban egyébként sosem mondtam ilyeneket, de a tapasztalataim azt súgták, hogy a megérzéseim helyesek.

Ezt ennél óvatosabban nem tudom megfogalmazni, de úgyis letöröltetik a kedves barátaink.

A kérdés célja mégis az, hogy hogyan tudom elérni azt, hogy ne mondjam ki, elrejtsem ezeket a gondolatokat.

2017. jún. 30. 01:54
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
A magyar zsidók legtöbbjének annyi köze van a zsidósághoz (a származási kívül), hogy hallottak már a hanukáról. Majdnem mindegyik teljesen asszimilálódott, meg sem tudnátok különböztetni egy keresztény magyartól. Akinek az identitásában tényleges szerepet játszik a zsidóság, azok vannak kb 15 ezren maximum. Gondolom ez a 15 ezer ember összefogott a kérdező ellen. :D
2017. júl. 1. 19:42
 22/25 anonim ***** válasza:
0%

A zsidóról:

ez a szó régen kizárólag a mágus-papot jelentette, aki ért, aki tud, aki képes.

Ma már fűt-fát (bokrot) ezzel a névvel illetnek.

Felhígultak a dolgok. Ez a probléma.

A rendszer-entrópia senkit és semmit nem kímél. (Ezért nem szabad ócskaságokban rögzülni, hanem előre kell menni, bátran, új utat keresni).

2017. júl. 1. 22:44
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, amit itt leírtál, azt te érted is? Mert ennek semmi értelme.
2017. júl. 2. 08:21
 24/25 anonim ***** válasza:

Tehát valamiről hallgatnod kellene, de inkább kiírod egy nyílvános portálon? Legyen az bármi is...

Azt hiszem nem ez a módja a gondolataid elrejtésének...

Próbáld ki, hogy esetleg nem írsz ki ilyen kérdést, és ezzel máris nagyot léptél előre! Első lépésben segítettem remélem.

2017. júl. 2. 16:25
 25/25 anonim ***** válasza:
Ha Soros Györgynek számítana valamit a származása, akkor nem akarná, hogy olyan tömegek jöjjenek Európába, akik gyűlölik az ő népét. De akarja.
2017. júl. 2. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!