Miért teszitek ezt magatokkal, és a gyerekeitekkel?
Vidiripi
Miért van nagy szerencsém? Azért mert kitölthetem? :D
Ezek az IQ tesztek sajnos nem mindig a valóságot mutatják.
Persze minél magassab, annál jobb. Viszont az első feladat után dühösen bezártam. (pedig imádom az ilyet és nagyon könnyen megy). De most olyan lelki állapotban vagyok, hogy nem fogom fel mit látok. Tudom és értem mit kell csinálni, de nem bírok reagálni.
Igazából az eredmény csak annyit jelent, hogy a többiekhez képest ilyen feladatokat menyire jól tudsz teljesíteni.
Pontosítok, ingyenesen kitöltheted, és azonnal kapsz rá választ. :)
Lucifer: Mint minden IQ teszt. Sok van, mert egy alapján nem lehet a teljes inteligenciád felmérni.
Kérdező: ha érdekel, hogy miért maradnak fenn elavult, vallások is sokáig, akkor olvass memetikát.
Ott elég jól leírják ezt a jelenséget is.
Kitöltöttem a tesztet, extra magas érték miatt behívtak, időpontot fognak adni újabb teszthez, hogy bekerülhessek a Mensába :)
a kérdésedre: agnosztikus teista vagyok, nem az ószövetségi Istenben hiszek; nem tolerálom, ha erőszakkal térítenek; a Bibliát emberek állították össze, betolták,átírták,valamint meghamisították Isten üzenetét.
Tisztelt kérdező: Református egyházi keresztény valláshoz tartózo Isten hívő vagyok szellemben újjászületett Jézus Krisztusban való őszinte hit által Isten szeretetebol adódóan van örök életem Szent Szellemétol! Amelyet akkor kaptam meg amikor már őszinte szívből hittem a Megváltó Krisztusban!
Sajnos voltam egy ideig szkeptikus kis koromban apukám halála miatt de miután Isten Szent Szellemetol indítatava meg érintette a lelkemet ezáltal meg erősítette a hítemet!
Azért hiszem hogy Isten létezik mert alapvetően így születtem mindig is hittem Istenben meg neveltetes miatt is! És még azért is mert a halál jelen van életünk végéig amelyet halandó ember lévén nem tudunk meg szüntetni erre kizárólag csak is Jézus Krisztus az Úr Isten és a Teremtő Atya Isten képes a halál állapotát meg szüntetni! E miatt is hiszek benne még azért is mert nagyon nagy szeretettel ölelt át magához ki mutatva mennyire imádja a teremtményeit csak sajnos mások nem fogadják be az életünkbe a Megváltó Krisztust így tehát nehezen tudd kapcsolatot fenntartani de mindig szól az emberekhez!
Vidiripi
"a kérdésedre: agnosztikus teista vagyok, nem az ószövetségi Istenben hiszek; nem tolerálom, ha erőszakkal térítenek; a Bibliát emberek állították össze, betolták,átírták,valamint meghamisították Isten üzenetét."
Betolták? Hová? Átírták? De hol és mit írtak át benne? Az Univerzum teremtője aki tér és idő ura az élet teremtője ő ne tudta volna azt megakadályozni hogy az üzenetét meghamisítsák?
Micsoda hited van neked! Lenyűgöző!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!