Csajok, mit szoktatok magatokkal vinni buliba? Elfér zsebben, vagy kisebb/nagyobb táskába teszitek?
Az a helyzet, hogy én szeretek felkészülni egy-két aprósággal. Próbálok mindent egy kicsi táskába belegyömöszölni. De engem rohadtul zavarni szokott, hogy rajtam van a táska. Ha keresztbe átvetős, akkor az, hogy tánc közben ide-oda ugrál, ha kicsi válltáska, az meg lecsúszhat.
Én ezeket szoktam általában magammal vinni: miniparfüm, egy tizes zsepi, rágó, ajakápoló, mini tükör, bérlet, pénz, igazolvány, telefon, (esetleg dohányáru ha épp olyan korszakom van + öngyújtó).
Zsebbe pakolnék a legszívesebben, de hát az nem minden ruhán van és nem is férne el benne minden.
Én viszek táskát és a fontosabb cuccot (pénz, igazolvány, teló), megy a zsebekbe a többit lerakom ruhatárba)
Amit vinni szoktam: kulcs, igazolvány, pénz, szőlőzsír (télen)
Egyrészt zsebből könnyű kirántani/ellopni, másrészt én szeretek öltözködni, és szerintem az öltözékek szerves részei a kiegészítők is, mint pl. a táska. :)
Mindig van nálam, persze ezek a kicsi válltáskák vagy clutchok (borítéktáskák), amikbe épp csak pénz, telefon, zsepi, és "SOS-sminkkészlet" fér bele. Én leadom a ruhatárban, nincs belőle gond, kicsi pénzt tartok magamnál a fogyasztásokra, meg telefont, de ennyi. A többire vigyáz az, akinek ez a dolga. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!