Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha valamilyen tőletek függetle...

Ha valamilyen tőletek független ok végett utcára kerülnétek, mint hajléktalan, mit kezdenétek magatokkal?

Figyelt kérdés
( Szeretném, ha abban most nem mennénk bele, hogy ki miért tehetne róla, hogy utcán van; köszi. )
2010. nov. 21. 12:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%
Felmennék egy tízemeletes tetejére, és leugranék.
2010. nov. 21. 12:20
 2/12 anonim ***** válasza:
90%
Én inkább kiköltöznék egy erdőbe, egy ideig élnék azon, amit a természet ad, aztán elkezdeném népszerűsíteni magam, mint az Erdő bölcse, vagy amolyan "Hogyan éljünk remetenő módon?" stílusban. :) Aztán felkapna a hírnév, és megint lenne házam :D
2010. nov. 21. 12:21
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Jaja, ha télen dobnának ki, akkor megpróbálnám kihúzni az időt tavaszig, aztán elmennék a Bakonyba, vagy a mátrába, és próbálnék magokat vetni, összeeszkábálni magamnak valami kunyhót, aztán tengődni :)
2010. nov. 21. 12:36
 4/12 anonim ***** válasza:
83%

Nos...

kérnék átmeneti szállást barátnál... ha az nincs, akkor én is erdőbe költöznék, és persze azonnal megpróbálnék vmi munkát keresni...

2010. nov. 21. 12:46
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Barátokhoz, családhoz költöznék, mellette szereznék vmi munkát. Ha nem fogadnak be, megyek én is az erdőbe bungit építeni:)
2010. nov. 21. 12:48
 6/12 anonim válasza:
76%

az erdő szerintem is jó ötlet. ahol biztos hogy soha nem járkálnak, mert a vadőrök stb... kitesznek hamar. de ha van hely, ahol nem járkálnak, akkor kivágnék fákat, csinálnék kis kunyhót mondjuk hordanék a boltokból piacokról kartonpapírt... a tetejére vmi fólia... szednék gombát (ami persze ehető) és enném, meg eladnám. tennék ki csapdákat a nyusziknak, őzikéknek... valamint keresnék gyümölcsöket... esetleg ha nagy fákat találnék, akkor inkább "felköltöznék" egyre... továbbá nappal mennék kéregetni, esetleg vmi nagyobb piacra segítgetni a kereskedőknek, kis pénzért... de te lehet jobban jársz ha keresel egy olyan melot, ahol adnak szállást is és visznek hoznak busszal... vagy esetleg valahogy juss el külföldre, ahol meleg van mindig, mer télen elég huzos... mondjuk görög vagy spanyol. és ott sok banán is van, az pedig mindent tartalmaz, amire szügsége van a szervezetnek.. csak keress vadon nőtt banánt :) ahol nagy fák vannak

ötlet van még ha esetleg kellene..

2010. nov. 21. 12:51
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Egy internetes kávézóban vagy könyvtárban feljönnék ERRE az oldalra és tanácsot kérnék:!!!!!
2010. nov. 21. 14:33
 8/12 A kérdező kommentje:

12:51

Hajléktalan szállóra soha nem mennétek?

Még átmenetileg se?

2010. nov. 21. 16:50
 9/12 anonim válasza:
megmondom őszintén erre nem is gondoltam, de mint írtam is, jobban hangzik a munkásszálló... hidd el gyakran találni ilyet! de most hogy elgondolkozok kicsit, nem szívesen mennék hajléktalanszállóba. igaz nem tudom hogy működik, csak elképzelés van. persze ha a fagyhalál veszélye fenyegetne, vagy nem lenne már tényleg mit enni se, akkor lehet bekukkantanék. ha kicsit bátrabb vagy, külföldre is sok a szállást ígérő munka. kérdés, hogy mennyire megbízható. böngéssz egy kicsit! (londonimagyarok.hu én itt néznék jobban szét, ha már nem lenne veszítenivalóm, ez megbízhatónak tűnik) vagy esetlek én hallottam, hogy koldulni járnak ki, nem is olyan rosszul megy. még messzire sem kell menni, ide járnak bécsbe. akár stoppal, akár vonattal hamar ott vagy és állítólag megéri...
2010. nov. 22. 08:38
 10/12 A kérdező kommentje:

Utolsónak, köszi a választ, de nem fenyeget hál' Istennek ez a veszély, csak kiváncsiságból tettem fel a kérdést.

Ha már témánál vagyunk, szállóra én se mennék, külföldre meg méginkább nem ( sose volt ilyen szándékom ), inkább keresnék olyan állást, ahol szállást is adnak, talán vidéken, ahol pl. tanyára keresnek állatgondozót, kertészt stb.

Egy ismerősöm ugyanezt tette, nem volt hova mennie, egy gazdához ment el vidékre lovak, tehenek, juhok mellé, nem volt túl sok melója, és még szerette is amit csinál, mivel tanulta is, az állatokat is szerette.

Normális kaját kap, külön szobát ( szóval nem istállóban kell laknia :D) + pénzt is és kifogta a főnökét is, mert már elég öreg az ipse, se gyereke, se felesége, valószínű, hogy öreg korára eltartási szerződést köt vele, így aztán duplán szerencsével járt az ismerősöm.Az utcai hobózásnál még ez is jobb.

:)

2010. nov. 22. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!