Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha egy hajléktalan...

Mit tegyek, ha egy hajléktalan odajön hozzám pénzt kérni, és nem nagyon hagy békén? 17L

Figyelt kérdés
A városban sétáltam, és odajött egy hajléktalan. Nem tudtam, hogyan kezeljem a helyzetet, és odajött egy srác elküldeni a hajléktalant.
2011. ápr. 22. 20:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
menj tovább ne állj meg ne lassíts ha kell szaladj
2011. ápr. 22. 20:44
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Én azt mondom, hogy nincs nálam pénz.
2011. ápr. 22. 20:45
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig azt mondom, hogy szegény egyetemista vagyok.
2011. ápr. 22. 20:46
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy szoktam csinálni mint aki észre sem veszi! Simán megyek tovább!
2011. ápr. 22. 20:51
 5/13 A kérdező kommentje:
Én is próbáltam, de jött utánam.
2011. ápr. 22. 20:52
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
En is szo nelkul tovabbmegyek. Ha inzultal, arra sem reagalok. Volt hogy elem allt, akkor kikerultem.
2011. ápr. 22. 20:54
 7/13 anonim ***** válasza:
Esetleg ha elijeszthetnéd egy kitalált fertőző betegséggel.
2011. ápr. 22. 20:55
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is kikerülöm, elmegyek mellette, ha folyamatosan beszél hozzám talán válaszolok, hogy nincs nálam pénz, vagy amennyi van az nekem is kell buszra, stb. Nem szeretem ezt. Egyszer vettem enni egy hajléktalannak, és azt mondta nem kéri, innentől kezdve én alkoholra és cigire nem adok senkinek. Van egy nagyon kedves hajléktalan bácsi is a városunkban, ő bármit elfogad. Használt ruhától kezdve, ételig, egy pohár teáig tényleg bármit. Pénzt sosem adok neki sem, de ha találkozunk, és van időm mindig beugrom a boltba és veszek néhány kiflit, szalámit, néhány apróságot neki. Alig győzi megköszönni, így aztán ha számomra még ismeretlen, de rendesnek tűnő hajléktalannal találkozom, néha megkérdezem, hogy vegyek e neki valami ennivalót. Ennyit szívesen megteszek ha van nálam plusz 200 ft amit éppen tudok nélkülözni.
2011. ápr. 22. 21:13
 9/13 anonim ***** válasza:
90%
Én el szoktam kezdeni ilyenkor külföldiül beszélni...
2011. ápr. 22. 23:17
 10/13 anonim ***** válasza:

A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:17

hmm, erre még nem is gondoltam, talán majd legközelebb :)

bár szerintem egy magyart nem fogsz tudni átverni, hogy külföldi vagy, kezdj el karattyolni akármilyen nyelven is... :)

2011. ápr. 23. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!