Mit tegyek, ha egy hajléktalan odajön hozzám pénzt kérni, és nem nagyon hagy békén? 17L
Figyelt kérdés
A városban sétáltam, és odajött egy hajléktalan. Nem tudtam, hogyan kezeljem a helyzetet, és odajött egy srác elküldeni a hajléktalant.2011. ápr. 22. 20:41
11/13 anonim válasza:
Múltkor velem is ez volt. Adtam pénzt egy nagyon jó népi zenekarnak, de a mellém szegődő erőszakos hajléktalanra rá se néztem. A teljesítményt értékelem csak.
12/13 anonim válasza:
ha olyan kedvem van, akkor adok neki egy cigit. ezzel általában el lehet intézni őket, kb 20ftomba fájt, h jót tegyek :D
egyszer jött a villamoson egy nagyon aranyos bácsi, már amikor megláttam, éreztem, h neki érdemes adni. volt nálam kb 50ft-nyi apró. mondtam, hogy ennyi van sorry. hálásan megköszönte, és azt mondta, hogy sok kicsi sokra megy :D
tegnap viszont kibuktam egy kicsit. a Vígszínházba mentünk, és ott tarhált a várakozó közönségtől egy undorító alkesz csöves. ez már a pofátlanság netovábbja!
13/13 anonim válasza:
Anyám felmutatta neki a bérletét.
Köpni nyelni nem tudott a hajléktalan, belefagyott a szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!