Ha valamilyen tőletek független ok végett utcára kerülnétek, mint hajléktalan, mit kezdenétek magatokkal?
Figyelt kérdés
( Szeretném, ha abban most nem mennénk bele, hogy ki miért tehetne róla, hogy utcán van; köszi. )2010. nov. 21. 12:12
11/12 anonim válasza:
ilyenre én is gondoltam, de még nem találtam rá hasonlóra. az ismerősöd tényleg jól járt! kívánom, hpgy te is fogjá ki egy hasonlót!
12/12 anonim válasza:
én se mennék hajléktalanszállóta mert ott lopnak, verekednek stb. inkább felkéretőznék átmenetileg az egyik barátomhoz ahol tudok zuhanyozni fogatmosni stb. aztán elmennék munkát keresni. ha nem találnék akkor én nem az erdőbe mennék mert ott szerintem félnék, hanem mondjuk bemennék a kórházba. ott legalább ellátnának, nem fáznék stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!