Miért akarnak egyes emberek tisztelet a kivételnek a
Démonokkal kapcsolatba lépni?
Figyelt kérdés
Én Református egyházi keresztény hívő vagyok! Istenben hiszek de eszembe nem jutna velük kapcsolatba lépni valóban veszélyes lények akikkel nem érdemes kapcsolatott kialakítani de hát remélem az emberek nem fogják meg tapasztalni őket!
Én úgy látom, hogy azt hiszik, nem démonok azok, hanem földönkívüliek vagy halottak szellemei.
2017. ápr. 12. 09:03
12/18 anonim válasza:
"Miért akarnak egyes emberek tisztelet a kivételnek a Démonokkal kapcsolatba lépni?"
Sokan sokféle dologban hisznek, csak ne kelljen Jézusban és a Bibliában hinni. Ez is egy indíték. A másik, hogy bűvészkedéssel sok pénzhez juthassanak és ne kelljen dolgozni
2017. ápr. 12. 09:04
13/18 anonim válasza:
Azért akarnak nyilván, hogy valamilyen ELŐNYRE tegyenek szert MÁSOKKAL szemben, hiszen ha mindenki jövőlátó lenne, olvasna mások gondolataiban, tárgyakat mozgatna a tudatával, nem számítana extrának.
Ellenben sokan így szeretnének másokra hatást gyakorolni, irányítani magyarul HATALMAT akarnak szerezni általa nem túl tisztességes és veszélyes eszközökkel.
Aztán van az a tipikusan gyerek szint amikor csak kíváncsiságból kóstolnak be, mert unalmas az életük, félig viccből idéznek szellemeket, kb mint egy kártyapartihoz szórakozás gyanánt művelik akár baráti társasággal.
2017. ápr. 12. 09:13
14/18 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó köszönöm szépen a választ előre is! Egyetértek veled
2017. ápr. 12. 10:45
15/18 anonim válasza:
Mert nem hisznek a saját erejükben.Mindig akkor kell az ilyesfajta pótlék.Meg persze a nagyzoláshoz,hogy "Nekem démonok engedelmeskednek"
2017. ápr. 14. 09:54
16/18 anonim válasza:
Én pl hallottam sok olyan emberről,akik azért csinálták,mert azt hitték,hogy angyalokkal lépnek kapcsolatba.
2017. ápr. 14. 11:42
17/18 anonim válasza:
Az "Odaát" című amerikai ismeretterjesztő sorozatban is az volt megfigyelhető, hogy néhány démon (pl Crowley) jobb volt az angyalok többségénél.
2017. ápr. 14. 15:01
18/18 anonim válasza:
Amit Merete írt, meg tudom erősíteni, a legtöbben nincsenek tisztában vele, hogy milyen lényekkel lépnek kapcsolatba, így arra hagyatkoznak, amit ezek a lények mutatnak magukról. Mivel előszeretettel lépnek fel a fény angyalaiként álcázva magukat, így sokan meg vannak róla győződve, hogy angyalokkal kommunikálnak. Ha az emberek ismernék a valós természetüket, eszükbe sem jutna szándékosan kapcsolatba lépni velük.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!