Miért akarnak egyes emberek tisztelet a kivételnek a Démonokkal kapcsolatba lépni?
Figyelt kérdés
Én Református egyházi keresztény hívő vagyok! Istenben hiszek de eszembe nem jutna velük kapcsolatba lépni valóban veszélyes lények akikkel nem érdemes kapcsolatott kialakítani de hát remélem az emberek nem fogják meg tapasztalni őket!2017. ápr. 11. 22:17
1/18 anonim válasza:
Nincsenek démonok, bárcsak lennének.
2/18 anonim válasza:
Igen a biblia is írja, hogy ne próbáljunk beszélni/segítséget stb kérni tőlük. Az a baj, hogy mindenből csak a rosszat veszik ki az emberek, de Isten ezt is megmondta, hogy sokan csak azt szedik ki ami nekik tetszik.
3/18 A kérdező kommentje:
Üdvözöllek!
Tisztelt válaszoló! Mi alapján következtettel erre a meg alapításra ?
2017. ápr. 11. 22:25
4/18 A kérdező kommentje:
Első válaszolóra értettem!
Második hozzászóló: köszi a választ!
2017. ápr. 11. 22:27
5/18 anonim válasza:
"egyes emberek tisztelet a kivételnek"
Ez egy butaság, amit írtál, a két fele üti egymást.
A kérdésedre pedig: azért, mert az isten nem válaszol nekik, vagy könnyebbnek tűnik a másik út.
6/18 anonim válasza:
Ha lennének démonok, lenne magyarázat... De nincsen magyarázat.
7/18 anonim válasza:
Nem is teljesen értem a kérdést, kérlek fejtsd ki bővebben, hogy konkrétan mire gondolsz.
8/18 A kérdező kommentje:
Például miért akarnak egyes emberek meg szállottak lenni ?
2017. ápr. 11. 23:28
9/18 anonim válasza:
reformátusként miért foglalkozol hókuszpókuszoló idiótákkal? hadonásszanak csak, kántáljanak csak, nem lessz tőle semmi bajuk vagy javuk, max egy kis időveszteség már páran kiröhögik őket
10/18 A kérdező kommentje:
Csak érdekel mások véleménye is
2017. ápr. 12. 06:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!