Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Hogyan értelmezitek a második...

Hogyan értelmezitek a második halált a karhozatra jutást?

Figyelt kérdés
Hiszem hogy aki újjászületett Krisztusban mint jó magam is remélem nem kerülök a kecskék oldalára hanem a bárányok oldalára!
2017. jan. 5. 11:17
 1/10 anonim ***** válasza:

A második halál jelentése, :

feltámadás nélküli halál.

2017. jan. 5. 13:21
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen helyesen válaszolsz! Remélem hogy meg menekülünk mert aki őszintén hívő mindvégig ki tartóan hisz Ő benne az üdvösséget nyert! 😉 És ez nagyon szép ajándék számunkra
2017. jan. 5. 13:27
 3/10 anonim ***** válasza:

A bárányok pedig nem hallgatnak, hanem bégetnek. :)

Mivel a bárány szelíd állat, a kecskével ellentétben, aki nagyokat tud döfni.

A szelíd bárányka hallja a pásztora hangját, és engedelmesen követi, szót fogad, és végzi a megbízatását.

2017. jan. 5. 14:02
 4/10 anonim ***** válasza:
#3 Ez jó, az amit te és társaid képviselnek, ember életeket követeltek így vagy úgy, az teljesen mind1 most, hogy ti, hogy értelmezitek a Bibliát, mert én tudom, hogy ami benne van többnyire nem igaz, viszont mindenképp ember életeket követel a sajátos Biblia értelmezésteke, félre ne érts, a többi keresztény felekezetről is leehetne írni, de most te vagy aki szelíd bárányként jelölted meg magadat, és a társaid, figyelj már ha így van, hogy lehet, hogy az én életszemléletemtől még senki sem halt meg, sőt több emberen is tudtam, tudok segíteni, míg a tied ember életeket követelnek ? Mielőtt elkezdenéd a betanított választ megírni, ne erőlködj, mert ismerem a szervezeted töviről hegyire, mindent tudok rólatok, de azért, mint embert érdekelne, hogy ha a bíróságon állnál, amely megítéli a halál eseteket, amelyek az elmulasztott orvosi kezeléseknek köszönhetők, és én állnék a másik oldalon, te vajon bevallanád e, hogy az amiben én hiszek az jobb, mint amiben te, hiszen sem én sem az amit én követek, még soha egyetlen ember életét sem követelte, na most akkor hogy is állunk ?
2017. jan. 5. 19:44
 5/10 Pietrosol ***** válasza:

Szia!

Számomra érthetelen, hogy mi a túróért várod Krisztust, ha Te Krisztussal közösségben vagy?!

Ez kb olyan, mintha azt mondanád, hogy egy erdőben vagyok és arra sóvárognál, hogy egy erdőben légy.

2017. jan. 6. 15:25
 6/10 A kérdező kommentje:
A hitem meg van benne. Csak nem tudom hogy muszáj-e a vízkeresztseg
2017. jan. 6. 15:30
 7/10 anonim ***** válasza:
Hülye kérdést elég nehezen tudok értelmezni.
2017. jan. 7. 09:05
 8/10 anonim ***** válasza:

Az első halál,a pokol,mindenki sorsa,aki megszületett,és nem éri meg Krisztus 2.eljövetelét.

A második halál,a veszteseké,akik nem igényelték Krisztus győzelmét.

"Akinek van füle, hallja meg, mit mond a Lélek az egyházaknak: A győztesen nem vesz erőt a második halál.”(Jel 2:11)

A 2.halál,a kárhozat,a megsemmisülés halála,amiből nincs feltámadás.

2017. jan. 8. 07:19
 9/10 imakommandós ***** válasza:

Muszály a vizkeresztség. Olyan helyen ahol teljesen alámeritenek viz alá és nem csak oefröcskölnek vízzel.

Főleg, hogy nem egy diktatúrában élünk ahol üldözik a keresztényeket, hanem szabadon gyakorolhatja bárki a vallását. Jézus követése ebben is kifejeződik. Neki ugyanis nem lett volna szüksége a bemeritkezésre, hiszen nem volt bűn benne.

2017. jan. 15. 21:31
 10/10 imakommandós ***** válasza:
Olvasd el az I.Péter 3:20-21-et. :)
2017. jan. 15. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!