Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Mindenki másért jár templomba,...

Mindenki másért jár templomba, egyetértetek? Több lent

Figyelt kérdés

Tehát:

- valaki csak úgy odatéved

- valaki csak aludni megy

- valaki csak azért, hogy aztán a végén a templom előtt pletykálhasson

- valaki csak megszokásból, mert ezt tanították neki

- valaki muszájból

és PONT

Nincs senki olyan sztem aki a hitért menne oda!!!

2016. dec. 13. 19:50
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
:-))) Szegény... Akkor ezért feltételezed automatikusan, hogy oda jószántából, pusztán az istentisztelet kedvéért épeszű ember biztos nem menne... :-)))
2016. dec. 17. 14:33
 22/27 A kérdező kommentje:
nemcsak ezért, a tények miatt is, ahogy azt monológomban kifejtettem...
2016. dec. 17. 15:43
 23/27 anonim ***** válasza:
Jól van, de te 50-100 embert láthattál, de sokkal többen járnak templomba.
2016. dec. 17. 19:36
 24/27 Ay carramba! ***** válasza:
Igen. Én például csak azért megyek be híres templomokba, hogy elmondhassam, jártam ott...
2017. jan. 7. 11:07
 25/27 anonim ***** válasza:

# 22:

"nemcsak ezért, a tények miatt is, ahogy azt monológomban kifejtettem..."

A monológod nem tény, hanem vélemény. Méghozzá magánvélemény. Attól, hogy tényként nyilatkoztatsz ki valamit, még nem minősül tényállítássá, hanem egyszerű magánvélemény marad, bárhogy csomagolod.

Tehát, amint nagyon helyesen megjegyezted, SZERINTED nincs senki, aki a hitért menne oda. Ok. Tudomásul van véve, hogy ez a te szubjektív VÉLEMÉNYED. Jogod van hozzá, hogy ezt vélelmezd, vagy hogy bármi másról bármit gondolj. Persze ez nem jelenti azt, hogy igazad is van...

2017. jan. 8. 00:06
 26/27 anonim ***** válasza:

Ja, és egy apróság: ez egy kérdezős oldal, nem pedig kinyilatkoztatások tárháza. Ha valójában nem kérdezni, hanem kinyilatkoztatni, állítani akarsz, akkor nem (ál-)kérdéseket kellene feltenned, hanem esetleg válaszolnod mások kérdéseire.

De az álkérdésedre válaszolva: NEM.

2017. jan. 8. 00:09
 27/27 anonim ***** válasza:
Mondjuk nem tudom, milyen templomban voltál, de a katolikusok 1500 millióan vannak. Ennek egy töredékét láthattad csak. Abból levonni következtetéseket, dőreség.
2017. jan. 8. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!