Ha bemegyek egy templomba, Isten ott jobban ott van velem, mint valahol máshol?
#3: Hit gyüli? :DDD
Egyébként némelyik szektát elnézve a Mennyei Atya jobban jelen van egy peep show-n ,mint mondjuk az összejöveteleiken. :,DDD
#TrueStory
*hitetlenek.
Egyébként kisfiú/lány azt tudhatnád ,hogy mindenkinek van hite. :P Hogy mibe az már más kérdés... ;)
Én hiszek a Mennyei Atyába ,bár az már más kérdés ,hogy ,hogy... (deista vagyok)
Viszont tény és való ,hogy egy kupiba jobban megtalálnám a lelki békémet ,mint egy tanú gyűlésen szerdánként.
Ami azt illeti én valójába semelyikbe se mennék el ,már csak elvből sem. Bár azért az ami egy kupiba történik még jobban érdekel ,mint amit az Őr(dög)torony összehadovál.
Mivel a bibliában egyáltalán nincs benne,hogy templomot kell építeni,sőt tiltja a jelképek imádatát,így eleve nem is kéne templomba menni.
Ha keresztény akarsz lenni,akkor először olvasd el a bibliát.Ha ettől függetlenül akarsz hinni istenben tedd úgy ahogy jónak érzed.
Bárhol ott lehet veled az Isten "jobban".
Számára nem akadály, hogy ott legyen veled az otthonod négy fala között, amikor keresed vele a kapcsolatot.
Viszont annyiban igaz, hogy a templomban "jobban" ott van veled, illetve ott lehetsz vele, hogy egy katolikus templomban, ahol őríznek átlényegült szent ostyát, ami Krisztus teste és Vére, illetve a szentmisén, ott biztosan találkozhatsz Jézussal, az ő ígérete szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!