Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ha egy tanu helyes pontos és...

How Arrow kérdése:

Ha egy tanu helyes pontos és helyes választ ad akkor miért pontozzák le? Azért mert tanu? Azért mert gyülölik őket? Vagy azért mert a lepontozó felsőbbrendünek érzi magát?

Figyelt kérdés

2016. nov. 20. 17:56
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

# 9

Na, most jól visszafarizeusoztál :) Mindketten egyformák vagytok.

2016. nov. 21. 02:02
 12/33 anonim ***** válasza:
Hát már élből az szomorú,hogy a gyűlöletet hozod fel,holott CSAK lepontozásról van szó. Szerinted a gyűlölet meg a szeretet a pontozásban,meg a százalékok számában merül ki? Mint a facén,aki like-olja a profilképed,az szeret? Hát...
2016. nov. 21. 10:52
 13/33 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat mindenkinek.

Három indokló kérdést tettem fel, az első kérdésemre látom a választ.

Amugy meg ha nagy vizsgálatot teszünk minden vallás vagy felekezet a maga igazát hangoztatja, és ugy képzeli el magárol hogy Ő az igaz.

Nem uszitó a kérdés felőllem,az igaz hogy nem vagyok tanu, és tisztán látom amikor az örtoronybol féremagyarázzák a dolgokat, de van sok helyénvaló válaszuk.

Sokszor láttam hogy lekezelően bánnak velük az emberek és megvetés van az arcon kirajzolódva. Persze van kivétel is. És forditva is.

Akárhogy nézem ők is felebarátaim.

2016. nov. 21. 15:35
 14/33 anonim ***** válasza:
Ha egyet értek velük, és szokott ilyen lenni, akkor nincs piros kéz, zöld van. A válasz helyességét nézem, nem azt, hogy ki írta.
2016. nov. 22. 10:00
 15/33 anonim ***** válasza:
Mármint megáll e a Biblia fényében. Ha azt látom, nem biblikus, amit írt, akkor piros kezet nyomok, de ez nemcsak tanúkra igaz nálam.
2016. nov. 22. 10:01
 16/33 anonim ***** válasza:
36%

A minősítők zöme fizikai fájdalmat érez,ha mérlegelnie,értelmeznie kell,s ezért inkább megtanulja ki kicsoda,és gépiesen pontoz.

Nem lehet olyan hasznos választ adni egy beskatujázott embernek,hogy azt hasznosnak minősítsék.

2016. nov. 24. 18:26
 17/33 anonim ***** válasza:
Én elolvasom,értelmezem a válaszokat,majd pontozok,s utána nézem néha,hogy vajon ki írhatta,,ha érdekeset írt.
2016. nov. 24. 18:29
 18/33 anonim ***** válasza:

Néha tapasztalok gyűlöletet is a másvallásúakkal szemben,de ez rendszerint vaskos előítélet,és a gondolkozástól való pánikszerű rettegés.

Felsőbbrendűség?

(Ez sem kizárólag a JT-kra vonatkozik.Péter legbrilliánsabb válaszait is lepontozzák 0-ra,még akkor is,ha általános keresztény elvet képvisel.)

Igen ilyet is tapasztalok néhány válaszolónál.

Szegény gyarlók!Nem tudják,hogy Isten honnan választja ki munkatársait,pedig Jézus ezt bemutatta.

2016. nov. 24. 18:43
 19/33 anonim ***** válasza:

Őszinte leszek, az Úr látja lelkem:

Én nem pontozom le a Tanúkat alapból. Igen, van mikor lepontozom de nem előítéletből, hanem mert nem találom hasznosnak a választ amit írt.

De ennek ellenére többször is felpontoztam már egy pár Tanút. Van hogy hasznosat és értékeset írnak.

Itt egy példa arra, hogy van amikor hasznosnak találom a válaszaikat:

[link]

2016. nov. 24. 20:06
 20/33 anonim ***** válasza:

Életemben nem nyomtam még tanú válaszára zöld gombot. Hogy miért? Mert még nem láttam tőlük hasznos választ. Lehet, hogy van, csak engem mindig elkerülnek.

Na meg ugye már alapból fenntartással kezelsz egy embert, ha a legutóbbi pár tucat válasza alapján egy flúgosnak tűnik.

2016. nov. 25. 22:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!