Ha egy tanu helyes pontos és helyes választ ad akkor miért pontozzák le? Azért mert tanu? Azért mert gyülölik őket? Vagy azért mert a lepontozó felsőbbrendünek érzi magát?
Nem mindenkinek helyes, amit írnak. Mutatnál egy példát?
Amúgy viszont jól látod. Van ott indokolatlan gyűlölet is.
Miquellel értek egyet. Egy ideje nem szoktam amúgy lepontozni, de én is láttam már magas százalékos tanú-választ, igaz nem sokat. De amikor a legegyszerűbb, véleményükre irányuló kérdésekre is idézet a válasz vagy egy kifejtést igénylő kérdésre csak annyi "NEM!!! :(" akkor értem, miért vannak lepontozva.
Nem tagadom, van gyűlölködés is (nekem ne mondd, mert én nem utálom őket) de nem a semmin kezdtek (!) el fölháborodni az emberek.
kedves 6-os válaszadó.
Amikor azt írtam, hogy világi voltam, az azt jelenti, hogy nem gyakoroltam semmilyen vallást se.
S nem gúnyolódásnak szánok válaszokat, hanem megállapításnak, észrevételnek.
Ebből is látszik, hogy ha valaki akar az mindenbe talál hibát, hiszen Jézusban is találtak a Farizeusok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!