Ha a keresztény vallás szerint 6000 éves a bolygónk, akkor mi van az annál régebbi, ember által készített tárgyakkal?
"Az úgy lehetett, hogy azok az emberek akik akkor éltek azok akkor még nem éltek."
Hogy micsoda? :D
"Honnan tudják, hogy 170 000 éve jelent meg az ember?"
Szén-izotópos kormeghatározás. Az anyag soha nem hazudik...
A Biblia nem a Föld bolygó sztorijáról szól, hanem az ádámi faj sztorijáról. Azon belül is az ősvilág sztoriját a lehető leggyorsabban átugorja, és részletesen csak egy Ábrahám nevű pátriárka leszármazottainak történetével foglalkozik, aki mintegy 4000 évvel ezelőtt élt Mezopotámiában.
Mégis mit mondana néhány csont vagy kő használati tárgyról, amit a régészek előásnak a föld alól vagy kiszednek egy barlangból mondjuk Spanyolországban?! :)
A Biblia nem azért íratott és nem az a célja, hogy a múltat megértsük, hanem hogy a jövőt birtokba vegyük!
kicsit off, de azért pontosítanék
az anyag nagyon is "hazudhat" ebben az esetben mondhatjuk ,hogy rengeteg leletünk van aminek a többsége ebből az időszakból származik a szénizotópos vizsgálatok alapján
viszont a szénizotópos vizsgálatot rengeteg minden nagyon csúnyán összezavarhatja (torinói lepel az ékes példa, ha már vallási topic)
és persze tartózkodjunk a "tudomány azt mondja hogy..." meg "hogy lehet ezt megkérdőjelezni?!" fajta rendkívül antitudományos gondolkodástól, a valóban tudományos gondolkodásban mindent meg lehet kérdőjelezni, és mindenről lehet feltételezni hogy még nem ismerjük eléggé ezért tévedhetünk
gondoljatok bele, ha ez a szektás tudományosságot kisajátítani akaró ateizmus uralkodott volna mindig is akkor kémiában még mindig az őselem elméletnél tartanánk, hiszen rendkívül logikusnak tűnt, és sok kísérlet úgy tűnt azt támasztja alá, de szerencsénkre a valódi tudósok soha nem mondanak olyat, hogy "hogy lehetm egkérdőjelezni?!" vagy hogy "az anyag nem hazudik"
Rosszul láttad nem vagyok Hovind féle agymosott.
2Móz 20:8 Megemlékezzél a szombatnapról, hogy megszenteljed azt.
2Móz 20:9 Hat napon át munkálkodjál, és végezd minden dolgodat;
2Móz 20:10 De a hetedik nap az Úrnak a te Istenednek szombatja: semmi dolgot se tégy azon se magad, se fiad, se leányod, [se] szolgád, se szolgálóleányod, se barmod, se jövevényed, aki a te kapuidon belül van;
2Móz 20:11 Mert hat napon teremté az Úr az eget és a földet, a tengert és mindent, ami azokban van, a hetedik napon pedig megnyugovék. Azért megáldá az Úr a szombat napját, és megszentelé azt.
Ezt a törvényt utálja a sátán a legjobban
Én vagyok akivel beszélt a #8
Kedves kérdező ha a dátum és a pecsét rá van irva akkor minen ok.
Ha már szóba hoztál nekem nem az volt a célom hogy megcáfoljam az evoluciót, hanem az hogy az evoluciósok cáfolják meg magukat, amit a végén meg is tettek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!