Ozmium42 kérdése:
Keresztényként nem tartod visszásnak, hogy a végtelen kegyelmű Istennél elkárhozhat valaki azért, mert bár szintén következetes keresztény, csak máshogy értelmezi a Bibliát, mint a te saját felekezeted?
Figyelt kérdés
Nem értem, hogy lehet, hogy egyszerre szerető, végtelenül kegyelmes, de a követőit amúgy pokolba küldi, mert Háromság hívő vagy tagadó, homousion vagy homoiuson, imádkozik szentekhez vagy nem, stb.2016. aug. 27. 23:39
31/36 anonim válasza:
"Az ószövetségben nem kárhozott el aki áldozatot mutatott be Istennek (kivéve ha Baálnak, vagy másnak)."
Az Újszövetség szerint az Ószövetségben senki sem áldozhatott az igaz Istennek,a már említett ige miatt.Tehát akkor mindenki hamis Istennek áldozott!
Vagy meg tudod ezt cáfolni?
De persze,hogy nem kárhoztak el.Csak a példa miatt írtam,hogy lásd milyen betegesen gondolkozol a szeretetről.
32/36 anonim válasza:
Noé, Ábel, Ábrahám csak ezek elég ismertek.
33/36 anonim válasza:
ÉN voltam 32-es. Noé és Ábel és Ábrahám mind tettek áldozatot. De Illés aki megsem halt?? Ő kinek tett áldozatot szerinted a baál papokkal szemben.
34/36 anonim válasza:
Vagy Mózesnál mielőtt a 10 csapás jött. Az Jézusra is utal. Azért az Istennek báránya. Nem szórakozásból nevezték el így.
35/36 anonim válasza:
Rendben,úgy értelmezed ahogy akarod,a te dolgod.
36/36 anonim válasza:
Nagyon úgy néz ki hogy a kereszténységet egy minden káromlásra méltó gonosz szellem alapította.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!