Szerintetek létezik Isten?
Nincs isten! Előző élet van és következő élet van :) ;)
Buddhista vagyok! Egy keresztény hittéritő az animékre, mangákra anno azt mondta, hogy a sátántól vannak, meg hogy egész Japán maga a sátán -.- Utálom az ilyen köcsög keresztény hittéritőket. AZóta ha egyet is meglátok valahol, vagy a vonaton mellém ül vagy velem szembe vagy oda jön, emrt mangát olvasok, azzal kezdem h: bocs haver Sátánista vagyok. huzzál innen!
NEM MINDEGY, HOGY KI MIBEN HISZ??? MINDNEKI ABBAN HISZ, AMIBEN AKAR!!
Szerintem nem létezik isten.
Semmi bizonyíték sincs a létezésére.
Ennyi erővel igaz a Repülő Spagettiszörny egyház.
Azt se lehet megcáfolni, de semmi bizonyíték létezésére.
Szerintem igen, létezik, és jó és törődik velem (is) személyesen.
Istennek van egy megváltási-szabdítási terve az emberiségre nézve. Ez a terv halad több ezer éve. Ennek segítségével menti meg az embereket abból, hogy több ezer éve, a Föld első képviselői (Ádám és Éva) átadták a kormányzási jogot egy idegennek, akinek a (akkor még eltitkolt) célja, hogy elpusztítsa az embereket.
Ez az idegen lény a pusztító, nem Isten.
A Biblia nyiltan beszél arról, hogy Sátán az ember ellensége.
Máté 13:24 Más példázatot is adott eléjök, mondván: Hasonlatos a mennyeknek országa az emberhez, a ki az ő földébe jó magot vetett;
Máté 13:25 De mikor az emberek alusznak vala, eljöve az ő ellensége és konkolyt vete a búza közé, és elméne.
Próbáld meg jobban megismerni a Jóistent.:) Remélem újra megszereted Őt.
Hidd el, Istentől még a halál sem választhat el. Nincs előtte befejezetlen élet, senki nem hal meg a tudta nélkül. Nekünk, akik maradunk, nagyon fájdalmas, de nem vagyunk egyedül a bánatunkban, Isten vigasztal és majd ha eljön az idő, újra találkozhatunk szeretteinkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!