Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Szerintetek létezik Isten?

Szerintetek létezik Isten?

Figyelt kérdés
Szerintem igen, de nem jó az az Isten aki tojik arra hogy rossz ez a világ és nem tesz ellene semmit ha Isten mindent tud kértem tőle egy kérést mikor keresztény voltam (2016 április) és az a dolog nem tejesült be sőt inkább rosszabb lett a kérést nem akarom leírni mert magánügy. Meg milyen az az Isten aki cselekvés nélkül hagyja elpusztulni fiait az embereket állatokat. Ezért áttértem a SPIRITUÁLIS vallásra igen is nincs mennyország se pokol se tisztitóhely mert egy mitosz az egész! Igen is van előző életek meg következők ennyit erről!

#Isten #Isten és az ember kapcsolatai
2016. júl. 2. 12:22
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Szóval eddig úgy gondoltad, hogy az Isten szó defindense valami kivánság-gép, holmi terülj-terülj asztalkám szerűség? Aztán rájöttél, hogy ez nem így van? Ezért most Isten a hibás?
2016. júl. 4. 15:14
 22/29 NekoMc válasza:

Nincs isten! Előző élet van és következő élet van :) ;)

Buddhista vagyok! Egy keresztény hittéritő az animékre, mangákra anno azt mondta, hogy a sátántól vannak, meg hogy egész Japán maga a sátán -.- Utálom az ilyen köcsög keresztény hittéritőket. AZóta ha egyet is meglátok valahol, vagy a vonaton mellém ül vagy velem szembe vagy oda jön, emrt mangát olvasok, azzal kezdem h: bocs haver Sátánista vagyok. huzzál innen!

NEM MINDEGY, HOGY KI MIBEN HISZ??? MINDNEKI ABBAN HISZ, AMIBEN AKAR!!

2016. júl. 6. 16:24
 23/29 anonim válasza:

Szerintem nem létezik isten.

Semmi bizonyíték sincs a létezésére.

Ennyi erővel igaz a Repülő Spagettiszörny egyház.

[link]

Azt se lehet megcáfolni, de semmi bizonyíték létezésére.

2016. júl. 8. 01:03
 24/29 anonim ***** válasza:
Létezik, de nem úgy, ahogy tanítják.
2016. júl. 10. 03:08
 25/29 anonim ***** válasza:

Szerintem igen, létezik, és jó és törődik velem (is) személyesen.

Istennek van egy megváltási-szabdítási terve az emberiségre nézve. Ez a terv halad több ezer éve. Ennek segítségével menti meg az embereket abból, hogy több ezer éve, a Föld első képviselői (Ádám és Éva) átadták a kormányzási jogot egy idegennek, akinek a (akkor még eltitkolt) célja, hogy elpusztítsa az embereket.

Ez az idegen lény a pusztító, nem Isten.

A Biblia nyiltan beszél arról, hogy Sátán az ember ellensége.

Máté 13:24 Más példázatot is adott eléjök, mondván: Hasonlatos a mennyeknek országa az emberhez, a ki az ő földébe jó magot vetett;

Máté 13:25 De mikor az emberek alusznak vala, eljöve az ő ellensége és konkolyt vete a búza közé, és elméne.

Próbáld meg jobban megismerni a Jóistent.:) Remélem újra megszereted Őt.

Hidd el, Istentől még a halál sem választhat el. Nincs előtte befejezetlen élet, senki nem hal meg a tudta nélkül. Nekünk, akik maradunk, nagyon fájdalmas, de nem vagyunk egyedül a bánatunkban, Isten vigasztal és majd ha eljön az idő, újra találkozhatunk szeretteinkkel.

2016. júl. 22. 01:07
 26/29 A kérdező kommentje:
25# ez hülye
2016. júl. 22. 14:37
 27/29 anonim ***** válasza:
Mert a te értelmi képességed a plafont verdesi...
2016. júl. 23. 02:31
 28/29 anonim ***** válasza:
A 25-ös nagyon szép válasz, köszönöm.
2016. júl. 23. 06:51
 29/29 anonim ***** válasza:
2016. júl. 23. 08:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!