Hívők! Mi a bizonyíték Isten hatalmára és létezésére?
Tehát akkor maradjunk annyiban, hogy egyáltalán nem tudod vizsgálni, hogy mennyire közelíted meg az igazságot.
Mivel az isten ugye úgy is egyformán egyengetheti az utad, ha egyáltalán nem ismered őt, meg úgy is, ha remekül ismered.
# 39
Egyetértek, nincs bizonyító ereje annak amit írtam, legfeljebb csak elgondolkodtató, de nekem saját létem elég bizonyíték, és arról kizárólag csak én tudok tanúskodni. Én látom a lehetőséget, hogy magamnak bizonyítsam Isten létét és hatlmmát, de kizárólag csak saját magamnak, egy ilyen bizonyíték neked, vagy bárki másnak erőtlen, mert ez olyan természetű, hogy rajtam kívül senki nem fér hozzá.
Ez természetesen mindenkire érvényes, Isten létét és hatlmát bárki bizonyíthatja saját magának, de egy ilyen bizonyíték, másoknak eléhetetlen.
A hitet és a tudást el kell egymástól választani!
Az egy fajta hit, hogy sokan (nem leszólva őket) úgy gondolják, hogy Isten létezik, de az tudás, hogy ismerjük az evolúciót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!