Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Egyedül én gondolom úgy hogy...

Egyedül én gondolom úgy hogy az ÖSSZES vallás hülyeség?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 5. 16:02
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
34%

nem, minden normális ember szerint egytől egyig az

de van aki még visszasírja a máglyahalált mert pl skizofrén és nem kell neki orvos majd a lángok isten országába segítik

nem lehet mindenki értelmes kell a nyáj a papoknak hisz ha nem lennének birkáik nem lenne kit levágni hogy csodásabbá tegyék szerény bmw vel tűzdelt életük

2016. ápr. 5. 20:16
 12/38 anonim ***** válasza:
63%

Nem.

Előtted pár héttel volt egy ugyanilyen csökkent értelmű, aki feltette ugyanezt a kérdést.

Legalább visszaolvastál volna...

Amúgy ott jó hosszan elemeztük, hogy mi az értelme a vallásoknak. Keresd csak vissza, tanulhatsz belőle!

Ezen kívül tényleg érdemes lenne kicsit átismételned a magyar nyelvtant is.

2016. ápr. 5. 20:19
 13/38 anonim ***** válasza:
58%

ÚÚÚÚ, a vegán étrend rossz és értelmetlen, csak mert én nem ismerem és nem is látom értelmét. :)))))

Na kábé ennyi ennek a kérdésnek is az értelme.

2016. ápr. 6. 09:12
 14/38 anonim ***** válasza:
41%

Te is tudod a választ, hogy vannak kifejezetten vallásellenes emberek, akik hülyeségnek gondolják a vallásokat.

Ez a kérdés tehát nyilvánvaló provokáció, semmi értelme nincs, törölni is lehetne.

2016. ápr. 6. 14:49
 15/38 acelsziv ***** válasza:
68%
Vannak még olyanok mint te. Ettől függetlenül nem biztos, hogy igazatok van.
2016. ápr. 6. 15:44
 16/38 A kérdező kommentje:

Provokáció? helyesírás?

1.ha nem tetszik valakinek a kérdés nem kell válaszolni és el lehet menni, egy egyszerű kérdést tettem fel, egyszerű választ is várok, nem az okoskodó kocka tizenéveseket akik játszanak életük végéig a legújabb játékkal amit meglátnak Steam-en meg Torrent-en,

2.egyáltalán nem provokáció a kérdés, hanem vallás kritika, vagyis az ÉN kritikám, és ha ez nem tetszik akkor nem kell tudni, mindenkinek meg van a maga véleménye

3.mielőtt azt írná valaki hogy egy kis hülye troll vagyok az sem különb nálam, na meg a helyesírás, kit érdekel?! már mindenbe bele kell kötni a magyar embernek ami nem tetszik neki?! ennyi erővel mondhatnám azt hogy a Star Wars sz*r de nem mondom, mert tudom hogy sokan szeretik, de nekem nem tetszik

4. én nem szólok bele a ti életetekbe ti se az enyémbe, pont vagy felkiáltójel

2016. ápr. 6. 17:44
 17/38 anonim ***** válasza:
53%

beírtam valláskritika kategóriába a "hülyeség" szót a kiadott kérdések közül ennek a kérdésnek az első válasza tűnik a legértelmesebbnek:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskri..

amúgy kérdező sajnálom de úgy veszem észre hogy ebben a kategóriában többnyire csak elvakultan vallásos emberek vannak tehát bármilyen a mesevilágukat mocskoló kérdés feltétele csak arra jó hogy jól leszóljanak, inkább hagyd a bolondokat egyedül a képzeletbeli barátjukkal.

2016. ápr. 6. 17:46
 18/38 A kérdező kommentje:
rendben
2016. ápr. 6. 17:48
 19/38 anonim ***** válasza:

@Kérdező

Eléggé tájékozatlan embernek tűnsz a kérdésed alapján, és most finoman is fogalmaztam.

Ez a kérdés meg a közelébe sincs a valláskritikának. Ez pusztán egy laikus véleménye. A valódi valláskritika például Bart. D. Ehrman professzor úrnál, esetleg Julius Wellhausennél kezdődik, akiknek a nevét gondolom még sosem hallottad.

2016. ápr. 6. 18:04
 20/38 A kérdező kommentje:
utolsó:Really?
2016. ápr. 6. 18:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!