Bocs, előre is a vallásos emberektől. De néha nekem olyan az egész, mintha annak idején lett volna egy ember, aki hatalmat akart, aztán kitalálta ezt az egész vallás dolgot. Csak én gondolom így?
Nos ha nem létezne az életnek forrása, akkor semmi, és mi sem lennénk.
A teremtő és a szava, a Biblia, nem zárkózik el, és nem is tiltja a tudományos tételeket, hiszen ezek léteznek, sőt Isten nem tiltja, hogy kutassunk az élet értelme után, hogy lássuk milyen hatalom van mögötte,
Élő, élettelenből, kódolások, rendszerezések, milliméter pontossággal beállított égi testek, stb egy robbanásra nem alakulnak ki.
Az egész élet mögött Tervezettség, és rend van.
Egy robbanástól meg általában szét szoktak hullani az elemek, nem összeállnak, és ha még is akkor sem ilyen rendezettségbe, harmóniába, hogy működő képes legyen, véletlenül.
Mert akkor jelenleg is kellene látni, hogy ha valami felrobban akkor alakuljon össze egy rendezett hasznos dologgá, aminek értelme van.
Apropó értelem.
Honnan tudták a sejtek, és az élet legapróbb elemei, hogy egyénenként kinek-kinek hova kell mennie, és mit kell csinálnia, hogy ilyen élet létezzen, hiszen nincs agyuk, így értelmük sincs.
Ha csak,.... valaki be nem kódolta a DNS- rendszerükbe a feladatukat.
Részemről minden tiszteletem és hálám azé, aki ilyen csodálatos dolgot mint az élet ki tudott találni, és ha Ádám nem csinál hülyeséget, akkor most élvezhetnénk nem a gázok és a betegségek, és a halál "illatát", hanem a növények illatát,és az állatok csodálatos, és mosolygásra okot adó játékát, no meg az élelmek egyedi ízeit....
Bocsánat, kedves kérdező, 23%-os vagyok. az előbb ki maradt,
Egyik világi egyházhoz, sem keleti vallásokhoz sem tartozom.
Részemről a Teremtő Istent képviselem aki az életet létre hozta, és a Bibliát nevezi a tőle jövő könyvnek, a többit nem.
23%
Korán az ami tőle jön, kérdezz meg egy muszlint:P
Utána ha fundamentalista nem fogod megélni a következő napot.
Egy vallási vitában végül annak lett igaza aki erősebb,nagyobb hatalma volt.
3-nak:
"dehát az embernél butább állat nincs a Földön! :("
- Nálad biztos nincs...
Egy vallási vitában
Hát nem vitatkozom vallásban hanem elmondom a Teremtő álláspontját,
s ha "fundamentalista", ha nem, engem fejbe lőhet, de Armageddonkor, Ő húzza a rövidebbet, ugyan is Lehet, hogy most Ő az "erősebb" De Armageddonkor A Teremtő, vagy Jézus "húzza meg a ravaszt"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!