Gondolom a legtöbben ismerik Tolkien világhírű művét; A Gyűrűk Urát?
Nem vádollak, bár nagyon úgy néz ki, hogy az Istenünk, akinek a nevét viseljük, minden kép bele akarsz rondítani
Az Őrtoronynak a bibliában teljesen más szerepe van, mint a gyűrűk urában,
ami ráadásul, tele van spiritizmussal, amit Jézus és Jehova legnagyobb ellenségének egyik módszere az emberek életében.
A Tanúk teljesen elhatárolódnak minden misztikus és spiritiszta Sátáni dolgoktól amit Isten halállal büntet.
S ezek az "agyatlan" Tanúk megvalósították azt, amit a ti világotok vezetői, a nagy "tudásukkal" meg diplomájukkal" képtelenek.
Jézus támogatásával világméretű testvériségnek örvendünk,
és egységes imádatban veszünk részt, s itt nincs nemzetiségi kérdés.
ezt egyetlen vallás sem tudja magáénak mondani.
Háborút, és békétlenséget Jehova Tanúi sosem indítottak és nem is fognak.
Ilyet másokról kijelenteni pedig nem is lehet...
Ezért továbbra is szeretnék "agyatlan Tanú maradni", és békében élni a testvéreimmel és az ember társaimmal.
Mint nagy tudású gyűlőlködő és gőgős ember aki azt hiszi, hogy a diplomájától lesz Jó keresztény....
A Gyűrűk Urában vannak keresztény utalások. J.R.R. Tolkien maga is hívő katolikus volt (úgy tudom, protestáns családba született, de átkeresztelkedett katolikusnak).
Azt viszont nem értem, hogy a 3. Válaszoló miről beszél :-)
Kedves utolsó! :)
Szerintem a 3 as válaszoló Jehova tanúja mert Őrtornyot emlegetett. Talán lát valami hasonlatot a vallása és a mü között...
Kedves Kérdező.
Utólag kérek bocsánatot, azt hittem, hogy rólunk van szó, hiszen a torony jelzőt magam részéről, egyetlen vallásban sem hallottam.
ezért gondoltam, hogy megint élcelődik valaki.
Persze van olyan, hogy templom torony.
még egyszer bocsánatot kérek. Egy Tanú
Szauron szem motívuma utalás az illuminátusokra.
Ezek rosszabbak minden vallásnál..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!