Van olyan, hogy igaz vallás, vagy igazi vallás, mert a világban olyan sok vallás van, hogy nem is tudom melyiket válasszam, mert komolyan gondolom az életem hátralévő részét. Pld. : a babtista az jó lenne? Vagy a sokat emlegetett jehova tanúi?
Az Úr az Isten, egy Úr.
Nem kell neked vallást választanod, mit érnél vele?
Vallás még senkit nem tartott meg.
Üdvözítő vallás nem létezik, hanem üdvözítő Isten. :)
Istennel kell közösségbe kerülni, nem a vallással.
Jézus erről így beszél:
János:15:16 Nem ti választottatok engem, hanem én választottalak titeket..
másik helyen:
János:15:19 ... hanem én választottalak ki magamnak titeket e világból, azért gyűlöl titeket a világ.
még egy:
Apostolok Cselekedetei:9:15 Monda pedig néki az Úr: Eredj el, mert ő nékem választott edényem...
Tehát mielőtt bárki azt gondolná, hogy maga választ Istent, nos..nem.
Isten választ! :)
Kedves Kérdező.
ahhoz, hogy felismerd a hamis pénzt, nem kell az összes hamisat megvizsgálni.
Elég az igazit ismerni, és tudni fogod, melyik a valódi.
Ugyan így a biblia lapjain ha olvasod lehet látni, hogy kik azok akiket Jézus választott edényként felhasznál, és egységben egy népben irányít.
ezek közt az emberek között minden nemzetben szeretet van, egység, harmónia,még ha tökéletlenek és néha hibáznak is, de megteszik a kellő kiigazítást az életükben.
Mi nem dönthetünk helyetted.
Javaslom, hogy vizsgálódj.
Az általad említett egyháznak is járj utána, hogy a bibliában leírtak rájuk illenek-e mint világ méretű egységes szolgákra,
Ismerd meg mit tanítanak és az egyezik-e a biblia ill. Jézus tanításával.
Ugyan ezt javaslom Jehova Tanúi esetére is, és utána dönts,
A döntés joga a saját kezedben van nem másnak kell eldöntenie helyetted.
Tisztelettel
Katy Weaver(Jehova Tanúja)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!