Miért kell Istent tisztelni?
Figyelt kérdés
Ha én is mindenható lennék én is szeretném az embereket és még elvárásom se lenne feléjük.2016. febr. 10. 18:36
1/22 Roland G. válasza:
Ha én apa vagyok és van gyermekem,akkor elvárom tőle,hogy tiszteljen,mert szeretem,s ha kell fegyelmezem is szeretetből.A kettő nincs ellentmondásban egymással.A szeretet és a tiszteletadás kéz a kézben jár!
2/22 anonim válasza:
A szüleidet is tiszteled. Miért? És ők miért várják el, hogy ne legyél velük szemben tiszteletlen?
3/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nem kérdeztem szülőket erről, de én nem várom el senkitől, hogy tiszteljen.
2016. febr. 10. 18:51
4/22 Pietrosol válasza:
Szia!
Nem kell, csak, ha magadtól elválasztottként, magadat elválasztottként aposztrofálod.
Magam apa vagyok és nem várom el a tiszteletet. Nem kötöttünk üzletet és nem érzem magam főlérendeltnek.
5/22 gnoomage válasza:
De ha te elvárod a fiadtól, hogy tiszteljen te nem csinálsz ellene iszonyatos kínokat, míg isten elméletben gond nélkül mészárolt le milliókat(milliárdokat)...
Itt már csak az a kérdés, hogy az a fiú, akinek az apja levágja a kezét tiszteli e őt? Na ugye...
6/22 A kérdező kommentje:
Nem értettem, mit jelent, hogy magamtól elválasztottként aposztrofálom?
2016. febr. 10. 18:54
7/22 A kérdező kommentje:
Igen, ez is egy jó kérdés.
2016. febr. 10. 18:55
8/22 anonim válasza:
Magadat minősíted azzal, kit tisztelsz, és kit nem. Ha meg neked ahhoz, hogy tisztelj valakit, az kell, hogy az illető elvárja tőled, ez végképp sokat elmond rólad.
9/22 A kérdező kommentje:
Nem, sőt ha valaki elvárja azt inkább nem tisztelem, mint egy olyat, aki elvárja.
2016. febr. 10. 19:27
10/22 A kérdező kommentje:
Jav., aki nem várja el.
2016. febr. 10. 19:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!