Miért teszi ezt velem Isten?
"Előző: Te sem vagy."
Akkor hogy kommentelt, te ész?
Isten tudja azt hogy mennyi a mi tűrő képességünk.
mikor már úgy látjuk hogy nincs más segítség csak Isten,akkor tudunk igazán szívből hozzá fordulni.
ezért néha megpróbáltatások elé állít minket,hogy ne csak akkor legyünk ilyen megnyilvánulással felé,hanem minden alkalommal.
hogy ne csak a bajban forduljunk hozzá így,hanem minden alkalommal.
de ő soha nemfog elhagyni,mindég veled van,még mikor a legnagyobb bajban vagy akkor is.
és ezt ne feled.
csak bíz benne,és meglátod segíteni fog,mint már annyiszor tette azt.
bocs.
mint már sok emberrel tette azt.
A problémák nem itt kezdődnek.
ez igaz,de lehet hogy ez csekélynek tűnik a többihez képest,és ez így is van.de az ö számára nagy probléma amit az is alátámaszt hogy ide írta ki.
ezért komolyan kel venni,mert nem látjuk az ő lelkivilágát.
kérdező,híd el hogy vannak emberek akik őrömmel cserélnének veled problémát az adott helyzetben.
ezért az előttem lévő hozzá szólónak van igaza.
de ez nem jelenti azt hogy Isten nem törődne a tieddel.
híd el hogy fog segíteni,mivel még fiatal vagy a szerelmi ügyeid komplikáltak,és lesz még ennél sokkal bonyolultabb is.
de ne agógy mert amikor ott lesz az ideje a te életedben is megfog jelenni az igazi.
ha kérsz valamit Istentől Jézus nevében kérd azt,és azon azért gondolkodj el,hogy amit oly erőszakosan kérsz,mert nagyon akarod,abban benne van e Isten akarata is?.
kérd Isten akaratát,és hagyd hogy ő formáljon téged,s híd el minden rendben lesz.
csak bíz benne,hisz mindég segít.
"Hiába könyörögtem a szerelemért, körülöttem szinte mindenki megkapta csak én nem,"
Szerintem ez nagyon is jó, mert a szerelem az igazából a "pokol tüze". Ezt számtalan tönkre ment barátság, párkapcsolat, öngyilkosság is igazolja. Úgyhogy pont ez jelenti hogy Isten gondoskodik, és nagyon figyel rád, hogy nem taszított a szerelem ördögi sötét lángjába. Ne szerelmes akarja lenni, hanem szeretni. Szeretni sokkal jobb, mint szerelmesnek lenni, és sokkal egészségesebb dolog is.
Igazából mindent amit felsoroltál, semmi rosszat nem találtam benne, ezt csak a te eltorzult látásod teszi rosszá, pedig az Isten semmi rosszat nem enged meg, ezt csak te látod rossznak, de attól még nem rossz.
Pld. A Nagyapád meghalt, ez sem rossz, mert végre a nagyapád haza térhetet, a mennyországba, mi rossz van ebben? Semmi, csak a te téves látásod "látja" ezt a jót, rossznak.
Tanulni mindenkitől lehet, Istennek nem kellet volna megfosztania a nagyapádat attól, hogy végre haza térhessen, amikor ennek eljött az ideje.
"a kecskék bőréből szíjakat hasítanak, a derekukon övvel, de egyébként teljesen mezítelenül futásnak erednek. A kezükben lévő szíjjal minden szembejövőre rávernek. Fiatal asszonyok nem futnak el az ütlegelés elől, abban a hiszemben, hogy az könnyebbé teszi a szülést és hamarabb esnek teherbe"
Képletesség. ;)
Ez tetszett. :)
Én humanisztikus zsidó vagyok (azon belül vallásos).
Mi -vallásos humanisztikus zsidók- nagyba osztjuk a deizmus alapjait ,azaz úgy gondoljuk ,hogy I-ten nem avatkozik bele a dolgainkba (a gólesz ,azaz a szétszóratás /ismertebb nevén: Exodus/ úgymond "kiszállt a játszmából").
Elég rossz dolgok történtek veled.
De ne a múltad lásd ,hanem adj reményt a jövődnek.
Légy kreatív!
Szerelemről:
Amikor keresztény voltam ,volt olyan ,hogy azért imádkoztam I-tenek ,hogy adjon nekem barátnőt ,mert az olyan jó és minden haveromnak olyanja van.
Ekkor voltam asszem talán 11-12 éves.
Ez szilveszterkor volt (pontosan).
Életem első barátnőjével (akit nagyon-nagyon szeretek) 2015.01.30.-án jöttem össze ,szilveszter előtt......
"Segíts magadon ,I-ten is megsegít....."
Üdv!
*2015.12.30
Tegnap (2016.01.30.) lettünk egy hónaposak. :)
18/19-es vagyok:
Elfelejtettem:
A barátodat (ha majd lesz) ne azért szeresd ,mert minden barátnődnek van barátja (más megnevezéssel: pasija) ,hanem azért mert valóban szereted.
És amikor azt mondod neki ,hogy "szeretlek" akkor valóban azt mond ami a szíveden van.
Üdv megint!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!