Kedves Jehova tanúi. Ha jól tudom ti, egymást testvérként tisztelitek, akkor mért van az hogy jehova tanui roma fiúval egy jehova tanui magyar lány nem megy bele egy kapcsolatba? (csak nagyon ritkán, ha roma fiú magasabb rendü)?
némelyek ha a butaság fájna ordítana.
Nem azért mentem hozzá, és nem vén, s egy egyszerű munkás
akinek még lakása sincs.
Ha a rosszindulat fájna ordítana némely ember, csak hogy másokat megalázhasson.
itt be is fejeztem, mert ez már becsület sértés, és nagyon merész valaki.
"Gazdag testvér társaid."
Jehova Tanúi nem karitatív szervezet, s nagy tévedésben vagy ha azt hiszed, hogy sok gazdag testvér van a gyülekezetekben. Jézus nem azt tanította, hogy a gazdagok tartsák el a szegényeket, hanem hogy támogassák azokat ha valóban rászorultak, de ezzel a szerényebben élők ne éljenek vissza.
A gyülekezetünkben nem egy alkalommal kocsival szállítják gyülekezetbe azokat akik idősebbek, vagy azokat, akik nem tudnak bérletet venni mert nincs rá keretük. Sőt tudom, hogy rendszeresen hívnak meg étkezésekre testvéreket, hogy élvezzék egymás társaságát, mert Jézus mondta:
"jobb adni mint kapni."
Volt akinek mivel kirabolták a lakását, kifizették a teljes havi számláját is.
Úgy hogy jó lesz ha nem vádaskodsz olyasmiről amiről fogalmad sincs.
Azért,mert a magyaroknak nem kedvence a cigányok.
.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!