Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Szerintetek, hogy lehet az,...

Szerintetek, hogy lehet az, hogy a Biblia nincs káros hatással senki lelkére?

Figyelt kérdés

Úgy vettem észre,a legtöbb keresztény óva int a Harry Potter filmektől,rockzenétől kezdve a meditációig mindentől,mert szerintük szinte minden az ördögtől való,ami nem Biblia.De érdekes,az Ószövetségben semmi lélekrombolót nem fedeznek fel(vagy csak nem akarnak?)

Tanúk is írhatnak,hiszen Jehova jósága biztos azért nyomós igazság Marci számára,mert örüljön,hogy csak elvették a játékát,és ennyi varázslás után nem végezte úgy mint a Fáraó ártatlan gyermekei.

2015. okt. 24. 16:29
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:

„Azért,mert A CSECSEMŐGYILKOSSÁG MESSZE NEM FÉR BELE A KRISZTUSI SZERETETBE!”

Nem késsel meg villával gyilkolták le őket és nem is emberek, hanem az angyalok, valószínűleg csak leállították a szívüket. Isten megtarthatta attól a lelküket.

2015. nov. 3. 16:20
 42/44 A kérdező kommentje:
Na jó,én befejeztem:D Jobb,ha csak nevetek rajtad:D
2015. nov. 3. 21:35
 43/44 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek.
2015. nov. 5. 08:58
 44/44 anonim válasza:

Szotyi van a biliben kisgyerek!

Hát ez jó nagy Gyufa kérdés de én tudom a lekváros nokedli választ amire már nagyon izgul a valagad te jó utcai legény , vagy leány!! Fogj meg egy gyufa darabot meg egy zsíroskenyeret aztán kend meg a gyufával a zsíroskenyeret és ed meg drága lelkű barátom! Remélem segítettem!

2015. nov. 23. 18:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!