Miért érdekli az embereket "isten"? Miért találták ki? Miért nem tud az ember abban a tudatban élni, hogy egyszerűen kialakult a többi élőlénnyel együtt, és ha meghal, akkor semmivé lesz?
"Ha egy populációban megcsappan valamelyik nem aránya, több születik a másikból. Az öntudatlanul, véletlenszerűen osztódó sejtek honnan tudnák ezt?"
Vágó Istvánnak volt egy jó mondása: "A nyúl sem tudom, hogy kerül a cilinderbe". De attól még a bűvész nem varázsol.
Nem tudom. Nem tudom, honnan tudhatnák ezt az osztódó sejtek, de ez még mindig semmit nem jelent, mert ma már rengeteg olyan dolgot tudunk, amit 100 éve még el se tudtunk volna képzelni. Lehet, hogy 30 év múlva meg fogjuk tudni.
"Érzések, érzelmek. Mindez nem mérhető. Mégis létezik."
Biztos vagyok benne, hogy valamilyen módon mérhető, pl. hormonszint-vizsgálattal, MRI-felvételekkel, stb.
Az amit eleinte írtak, hogy az ember "érzi" hogy többről van szó.. "Hallottál már a Médiumokról? Én is az vagyok. :)"
Be is tudod bizonyítani?
"Mellesleg: Amíg nincs konkrét bizonyítéka arra senkinek, hogy nem úgy van, ahogy a vallások, ilyesmik írják, addig lehet hinni ezekben a dolgokban."
Lehetni lehet, ha valakinek nincs jobb dolga, csak a tidpmány nem így működik. Nem az van, hogy mindenben hiszünk, ami ek az ellenkezője nincs bizonyítva, mert úgy minden hülyeségben hinnénk. Hanem fordítva: az válik elfogadottá, aminek a létezésére kísérletekkel igazolható bizonyíték van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!