Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Szaporodásunkról állítás és...

Szaporodásunkról állítás és kérdés?

Figyelt kérdés
Biológia órán szaporodás a téma... Tanárnő azt mondta, hogy a HIV vírusos édesanya magzata is HIV vírussal meglesz fertőzve már ott. Én pedig felszólaltam, hogy szernem azt a gyereket elkell vetetni. Erre a tanár azt mondta: Hát nem tudom... ezt mindenkinek magának kell eldönteni, az osztál javarésze pedig azt hogy ez nem katolikus. Akkor mégis az katolikus ha egy HIV vírusos nő nem védekezik és gyermeke lesz, és pláne tudja hogy a gyermeke világrajöttével szenvedések sora következik. Vélemény?
2010. márc. 8. 14:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
a Teremtőnek adsz tanácsot, hogy mi a helyes, és helytelen? vagy hogy hol kezdődik az élet?
2010. márc. 8. 15:32
 12/21 A kérdező kommentje:

Megjegyzem, hogy én a Földrajz és Történelem felfogás szerinti kialakulásban hiszek, sokkal jobban alávantámasztva, mint Ádám és Éva a paradicsomban!

IStenben viszont hiszek, de nem úgy mint sokan mások!

2010. márc. 8. 15:55
 13/21 anonim ***** válasza:
Shakespearet is elvetették volna... és nélküle az angol irodalom nem gazdagodna. Minden életet Isten okból adott, minden élettel dolga van. Gyilkosság. Egy keresztény ember sokkal felkészültebb, és tudják a szenvedélyeket kordában tartani. Előre meg kell ezt gondolni. Meg lehet előzni minden betegséget.
2010. márc. 8. 16:04
 14/21 anonim ***** válasza:
a földrajz és történelem nem mond semmit, csak azt, amit az emberek feltételeznek helyesen, vagy helytelenül. de azt, hogy ki alkotta meg, és hogyan a földet, csak a biblia írja le hitelesen.
2010. márc. 8. 16:36
 15/21 anonim ***** válasza:

Ha ismernél egy nőt, akinek szifilisze van és éppen terhes, már van 8 gyermeke, akik közül 3 süket, 2 vak és egy szellemileg visszamaradott, ajánlanád-e neki egy újabb gyermek megszülését vagy inkább az abortuszt javasolnád?

...

ha a kérdésre igennel válaszoltál, akkor épp most ölted meg Ludwig van Beethovent...

2010. márc. 8. 17:01
 16/21 anonim ***** válasza:

azt hiszem,gondolkodnia kelle,miért nem tud védekezni!!!

Mert minden sperma hasznos...

Sperma-dal:

[link]

+videó az alján!!

2010. márc. 8. 17:43
 17/21 anonim ***** válasza:

"ha a kérdésre igennel válaszoltál, akkor épp most ölted meg Ludwig van Beethovent..."

Kérdezzük már meg Beethoventől és testvéreitől, hogy jó életük volt-e. Nem biztos, hogy egyöntetű választ kapnánk.

2010. márc. 8. 22:37
 18/21 anonim ***** válasza:

Sok embernek sokféle fogalma van a "jó életről".

Én olvastam már önéletrajzokat szenvedő emberektől, akik mindenkinél boldogabbak voltak, hogy élhettek és az életükkel másokon segíthettek, még ha szenvedtek is.

A szenvedés nem mindenképpen okoz boldogtalanságot, csak annak, aki nem tudja értékelni és helyesen feldolgozni.

2010. márc. 9. 08:57
 19/21 anonim ***** válasza:
a sors az egy olyan tökéletes dolog,hogy akinek meg kell születni,hiába minden,megszületik,legfeljebb egy másik anyától..az abortusz nem írja felül isten terveit..mégis nem tarto jó dolognak,mindenki cselekedjen belátása szerint,én erősen a védekezés mellett állok,nem bírnám azt mondani a gyerekemnek,hogy nincs..
2010. márc. 9. 11:47
 20/21 anonim ***** válasza:
68%
csakhogy nincs olyan, hogy sors. nem láttátok a lengyel abortuszellenes kampány óriásplakátjait, barátaim? az abortuszt hitler vezette be lengyelországban. ez a személy híres a jó ötleteiről, ugye? ti is őt támogatjátok? a plakáton 2-3 cm-es EMBREREK vannak, már felismerhető karokkal, lábakkal, fejjel, szemmel, SZÉTSZAGGATVA, VÉRESEN. azt tanácsolom, hogy aki beethovent megkérdené, az ne csak azt kérdezze, hogy akarta-e azt az életet, hanem a másik altenatívát is vesse fel: vagy süketen, vakon élsz, vagy 2 hónapos korodban az anyukád méhében szakképzett orvosok éles fémeszközökkel több darabra szaggatnak. válassz.
2010. márc. 10. 06:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!