Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ha egy embernek a csuklóján...

Ha egy embernek a csuklóján van egy végtelenjeles tetoválás akkor felveszik rendőrnek?

Figyelt kérdés
2015. júl. 21. 13:44
 1/5 anonim ***** válasza:
ezt miért ide írtad kérdésnek? Miért ne vennék fel?
2015. júl. 21. 14:04
 2/5 anonim ***** válasza:

nem, csak akkor, ha egy fektetett nyolcas van odatetoválva.

Mond azt nekik, hogy elmentél egy buliba, azért, hogy betartasd a hangkibocsájtásra vonatkozó határértéket. közben

megvédtél egy lányt, de megsérültél, és a támadó azt kérdezte: akarod, hogy kitetováljalak csávó???

azt mondtad: nekem nyolc, de majd kitetoválom én a képed, ha nem hagyod abba a törvénysértő magatartásodat eme ártatlan fehérnéppel szemben, te tulipántaposó.

többen rádrohantak, ájultodban még 6 ot harcképtelenné tettél, de egy nyolcast tetováltak a csuklódra, így ébredtél.

ezután felgöngyölítetted az ügyet, és a kihalgatáson beismerték a tettesek, hogy mindezt azért tették, mert belőlled nagyon jó rendőr lenne, és hogy megakadályozzák ezt a szörnyű eseményt a felnövekvő gengszterekre tekintettel.

közben csúsztass egy 20-ast a személyid, és a jogsid közé, és sűrű kacsingatások közt add át ellenörzésre.

2015. júl. 21. 14:51
 3/5 anonim ***** válasza:

ja, azt elfelejtettem írni, hogy ezt csak akkor csináld, ha nem akarod végigjárni a szamárlétrát. így ugyanis egyből ezredesnek vesznek fel.

emlékszel, mit mondott a volt főkapitány, miután részegen lezúzott 6 kocsit?

hát hogy az altergója csinálta, hogy lejárassa.

úgyhogy ne becsüld le a válaszomat!!!

2015. júl. 21. 15:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Fölcsatolsz egy karórát, aztán már nem is látszik.
2015. júl. 21. 22:07
 5/5 anonim válasza:
Mi köze van a végtelenjelnek a csuklón a rendőrökhöz? Már hallottam erről (végtelen jel a csuklón), de soha nem értettem.
2015. júl. 25. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!