Ha egy embernek a csuklóján van egy végtelenjeles tetoválás akkor felveszik rendőrnek?
nem, csak akkor, ha egy fektetett nyolcas van odatetoválva.
Mond azt nekik, hogy elmentél egy buliba, azért, hogy betartasd a hangkibocsájtásra vonatkozó határértéket. közben
megvédtél egy lányt, de megsérültél, és a támadó azt kérdezte: akarod, hogy kitetováljalak csávó???
azt mondtad: nekem nyolc, de majd kitetoválom én a képed, ha nem hagyod abba a törvénysértő magatartásodat eme ártatlan fehérnéppel szemben, te tulipántaposó.
többen rádrohantak, ájultodban még 6 ot harcképtelenné tettél, de egy nyolcast tetováltak a csuklódra, így ébredtél.
ezután felgöngyölítetted az ügyet, és a kihalgatáson beismerték a tettesek, hogy mindezt azért tették, mert belőlled nagyon jó rendőr lenne, és hogy megakadályozzák ezt a szörnyű eseményt a felnövekvő gengszterekre tekintettel.
közben csúsztass egy 20-ast a személyid, és a jogsid közé, és sűrű kacsingatások közt add át ellenörzésre.
ja, azt elfelejtettem írni, hogy ezt csak akkor csináld, ha nem akarod végigjárni a szamárlétrát. így ugyanis egyből ezredesnek vesznek fel.
emlékszel, mit mondott a volt főkapitány, miután részegen lezúzott 6 kocsit?
hát hogy az altergója csinálta, hogy lejárassa.
úgyhogy ne becsüld le a válaszomat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!